עיצוב עוגות וינטאג'- מירי רבינוביץ'
הגיע הזמן להבין איך מעצבים עוגות וינטאג' מקצועיות שתפיל לכולם את הלסת!
אי אפשר לא להיתקל בעוגות וינטאג' בכל מקום שנמצאים בו. זה נמצא בכל הרשתות החברתיות והעיצוב שהיה נפוץ לפני כ 10 שנים חוזר ובענק!
מדובר בעיצוב קלאסי, שתמיד יהיה רלוונטי, הוא נקרא גם זילוף ויקטוריאני או אובר פייפינג- כל התשובות נכונות.
העיצוב של עוגות הוינטאג' הוא עיצוב מדוייק, מגוון, מרשים מאוד (הרבה פעמים אנשים מתארים את העוגות כ"עוגות חתונה") ומבלי להכיר את כל הטכניקות, אפשר לעצב עוגה "מזולפת" בסיסית שבסופו של דבר היא תהייה מאוד חד גונית וחסרת מעוף ולא תבדל אתכם מכל יתר העוגות המזולפות.
כדי להרשים את הלקוח שלך, את חייבת עוגה וואו שתפיל לו את הלסת! ואת זה, אפשר לעשות רק אחרי שמכירים את שלל האופציות שעומדות לרשותנו שאני מלמדת בקורס הזה.
חשוב לי גם להראות בקורס שזה שסגנון העיצוב הוא זילופים, לא אומר שאי אפשר לעשות אותה קלאסית ומלכותית ואני מראה איך אני עושה את זה.
הבהרות:
הקורס הינו דיגיטלי
הקרם שאני משתמשת בו הינו גלידן (קצפת צמחית) אבל רלוונטי גם לקרמים אחרים כי מקבלים בקורס את הטכניקה
גישה לכ 140 דקות של לימוד מקצועי לשידרוג הידע והעוגות שלכם
גישה לסדנה ללא הגבלת זמן
2 פרקי בונוס!
אפיית עוגות וניל ושוקולד
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לאתר לרכישה
לתשלום של 297 ש"ח במקום 599 ש"ח
פרק 1- הכרת הצנתרים וטכניקת הזילוף שמתאימות לעוגות וינטאג':
צנתרים משוננים
בחלק זה נכיר את הצנתרים המשוננים על סוגם ונבין איזה טכניקות ניתן לזלף עם צנתרים אלה.
נכיר את הרוזטות, הצדף, צדפים מנוגדים, זיג זג, פלור דה ליס, חבלים קפיצים
צנתר 1M
אמנם הוא אחד מהמשוננים אבל הצנתר הכי מפורסם בקטגוריה, אם לא בכלל, ונכיר מה ניתן לזלף איתו
צנתר עלים W
נכיר את צנתר עלים בגדלים השונים ונלמד: פפיון, עלים, מלמלות שונות
צנתרי כתיבה
צנתרי כתיבה עגולים וחלקים- משמשים אותנו לטכניקת הפלת קווים, רשת, פנינים וקישוטים נוספים.
כמו כן נלמד כיצב לכתוב על העוגה בעזרתו בצורה ממש קלה ומדוייקת
צנתרי "טיפה"
צנתרי טיפה הם צנתרי שושנה. נלמד לזלף איתם פרחים (שושנה ווינקה) וגם וילונות וממלמלות מסוגים שונים
צנתרי מלמלות
קיימים מספר צנתרים רישמיים של מלמלות- נכיר 3 מרכזיים ונראה מה ניתן לעשות איתם
שילובי טכניקות
אחרי שלמדנו את כל הטכניקות, נראה בכמה דוגמאות, איך ניתן לשלב בינהם לזילופים מדהימים! איך צנתרים משוננים ועלים וטיפה משתלבים לזילוף וינטאג' מהמם!
פרק 2- עיטוף עוגת לב
טיפים לעיטוף עוגת לב- מה הדרך הנכונה לעטוף עוגה כזאת ובאיזה גובה היא אמורה להיות. באילו שיטות ניתן לאפות עוגת לב ומה הכי מומלץ ויעיל
פרק 3- יישום הטכניקות שלמדנו
בפרק זה איישם טכניקות שנלמדו בפרק הקודם על 3 עוגות שונות:
1. עוגת מיני קייק קוטר 10- טכניקת קישוט עם צנתרים משוננים ופפיון- עוגות הפפיון הוא אחד מההטרנדים החזקים היום
2. עוגה עגולה קוטר 15- בנוסף לשימוש בטכניקות הוינטאג', נלמד גם איך לכתוב בקצפת בצורה מדוייקת וקלה
3. עוגת לב- נעצב אותה אחרי שעטפנו יחד, נשתמש בטכניקת הרשת, ונזלף פרחים
ככה העוגות נראו אחרי שיישמנו את הטכניקות עליהן. נכון שמרשימות?
היי, אני מירי רבינוביץ ואני אופה מגיל 12!
לא משנה במה עסקתי במהלך השנים, האהבה לאפייה תמיד הייתה שם וליוותה אותי לאורך כל ארועי חיי.
אני באה מתחום האומנות והשילוב של אהבה לאפיה ולאומנות - יצרה את האהבה לעיצוב עוגות.
בוגרת אסטלה כיתת אומן ומלמדת כבר 10 שנים קונדטוריה ועיצוב עוגות בסטודיו הורוד המהמם שלי.
גאה לספר שהכנסתי את תחום הזילוף להיות חלק מבית הספר לקונדטוריה באסטלה!
מהרגע הראשון שלימדתי, ידעתי שאני לא אחסוך במידע, אפילו לא בפרט הכי קטן.
ידעתי שאני אגרום לאנשים להגיע לתוצאות גם בבית ולא רק בסדנה עצמה, כי אנשים לא רוצים רק עוגה יפה,
הם מגיעים אליי כדי ללמוד ולדעת. ההצלחות במהלך השנים הוכיחו שהדרך שלי נכונה.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח.
וזה מדהים לראות את זה, כי הדבר שהכי חשוב לי זה ההצלחה של התלמידים שלי, וההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!
ולא היה אחד שלא הצליח. ההסברים כל כך מפורטים וברורים שזה פשוט עובד!
גאה לספר שעשרות ממעצבי עוגות בארץ, התחילו את דרכם בסדנאות שלי, וכיום עוסקים בתחום, ומצליחים מאוד.
ממש הגשימו חלום! ומאות אנשים שבאו מאהבה טהורה לתחום, כדי ללמוד, הצליחו להעמיד עוגה
מהסרטים בחגיגות יום ההולדת בבית, שהקפיצה את הארוע!
אז מה אתם מקבלים בקורס?
אותי אצלכם בבית :)
גישה חופשית לתכני הלימוד המלאים מחולקים לתתי פרקים נוחים, שתוכלו לצפות בהם שוב ושוב ושוב...
תקבלו דגשים לגבי אפייה ועיטוף של עוגת לב שהפכה לשיא הטרנד כיום!
מיד לאחר הרכישה, תקבלו גישה לקבוצת פייסבוק סודית, שבה תוכלו לקבל תמיכה ומענה לכל שאלה - רק לרוכשי הקורס
מספרים על מירי :
עוגות מקושטות מהסוג הזה אף פעם לא היו הפורטה שלי. נראה לי יותר מדי זמן והתעסקות, ומכמה ניסיונות סולו שלי במטבח עם תוצאה נחמדה אבל לא מעלפת, החלטתי שזה לא בשבילי.
ואז נתקלתי בקורס זילוף הדיגיטלי של מירי רבינוביץ (עוגצפת) וקיבלתי חשק מטורף להתמודד שוב עם האתגר.
שלוש שעות של צפייה במירי המהממת עם הסברים מהפנטים, ברורים ובגובה העיניים עם כל הסודות להצלחה. עם כל הטיפים והטריקים שהיא פיתחה במהלך השנים שאני באופן אישי לא הכרתי עד עכשיו - ואתם יכולים למכור עוגות מהבית! אי אפשר שלא להבין וכל כך קל ליישם, הכל זמין שוב ושוב בכל רגע נתון.
עכשיו כבר היה קל לבוא להכין עוגה, כשאני רגועה ובטוחה, ותראו כמה מקצועי זה נראה 😃
מירי הנדיבות שלך לחלוק את הידע ריגשה אותי. ריספקט.
מירי היקרה שלי!! לפני 5 שנים באתי אלייך לסדנאת זילוף, (כשעוד היית בבית) משם התחלתי את הדרך שלי בעולם הזילוף, כמובן שקודם כל התחברתי אלייך מאוד! למקצועיות, לדרך שלך להעביר את התוכן בצורה הכי ברורה שיכולה להיות ולהבין באמת את כל השלבים...
לסבלנות שלך כלפי כל אורח בסדנא וגם לא פחות חשוב העזרה ושאלות אחרי הסדנאות, (הייתי בכולם בערך)מאז כבר עברת למקום שיש בו גם את הסדנאות וגם חנות עם שירות ברמה הכי גבוהה וכמובן עם חומרי גלם הכי איכותיים שיש! וכמו שאני אומר לך תמיד כשאני רואה אותך אני רואה הצלחה , לאמפרייה שהפכת להיות כאן בצפון ובכלל בארץ.... ולגמרי את ההשראה שלי לשאיפות שלי ותכנונים שלי לעתיד ולאן שאני רוצה להגיע.
מורה מספר 1 בכל המובנים ואני הכי גאה בך!!
תודה על הכל, מתחילת הדרך שלי ועד היום
עברה כמעט שנה מאז עברתי את הסדנא אצל מירי המדהימה, למה נזכרתי לרשום רק עכשיו המלצה אתן שואלות?!
כי איכות הסדנא נמדדת בעייני בתוצרים שהתלמידה מצליחה להכין בבית לבד בעצמה.
אז אחרי שנה והכנה של 3 עוגות אני חייבת לפרגן ובענק למירי על סדנא איכותית, מעשירה וסופר מקצועית!
כזו שאורכת זמן רב, שמלמדת טכניקות יישימות, שלא מסיימת את הסדנא עד שאחרונת המשתתפות לא יצאה כשכל הכלים נלמדו והופנמו, שזמינה לסיוע טלפוני ושמעניקה חוברת מתכונים והסברים מדוייקת ומפורטת!
קריית מוצקין רחוקה ממני שעה ורבע נסיעה, היה שווה לנסוע כל דקה ודקה.
מירי תודה רבהכמה זה עולה?
מחיר רגיל
599
מחיר השקה
297 ש"ח
למי זה מתאים?
♥ לבעלי ניסיון שיודעים לעטוף ולעצב עוגות אבל רוצים להבין את עולם הוינטאג' שהוא טרנד גובר היום
ולהוציא עוגות מקטלוג!
♥ חשוב להבין: סדנת זאת לא מלמדת את כל השלבים טרום עיצוב העוגה ואינה באה כתחליף לקורס המלא! כדי לדעת איך להחליף קצפת,
הקצפת נכונה, מילוי וכו, יש לרכוש את קורס הזילוף המורחב והמלא. סדנת הוינטאג' היא השתלמות בנושא ספציפי זה בלבד
בונוסים שווים במיוחד:
♥ קבוצת פייסבוק סגורה רק למשתתפי הקורס
♥ שני סרטונים על אפיית העוגות!
סרטוני אפייה:
עוגת וניל ועוגת השוקולד- איך לאפות עוגה גבוהה לזילוף?
מדוע עוגה קורסת ואיך להימנע?
כיצד לאפות עוגה עסיסית וטעימה ולא יבשה?
שלבי הטיפול בעוגה לאחר האפייה
איך נרשמים לקורס?
1
ממלאים את הפרטים בטופס
2
עוברים אוטומטית לדף סליקה מאובטח
3
מזינים פרטי תשלום להשלמת הרישום
4
מקבלים קישור לקורס במייל
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 297 ש"ח מחיר השקה במקום 599 ש"ח
תראו מה יש למשתתפי הקורסים הדיגיטליים לספר:
שבע טטרו סבן
אני חייבת להודות למירי רבינוביץ' המדהימה!!! על קורס דיגיטלי שאין שני לו!
אם שאלתן את עצמכן אם כדאי לרכוש אותו, אם שאלתן מה הוא יתרום לכן...
אני פשוט אני אניח פה את התמונה של העוגה לפני הקורס ולצידה את העוגה הראשונה שאחרי הקורס.
כל צעד, כל שלב מוסבר באופן כל כך ברור ופשוט.
מירי מעניקה בטחון ונותת תחושה שכל אחת יכולה....והרי התוצאות"
וואי מירי איזה כיף היה לעטוף את העוגה באמת, קודם כל הזווית אחיזה לא ידעתי עד כמה שזה עוזר וואו, ההשפרצה של הסוף שמחליק את כל העוגה ונותן לה מראה עוד יןתר יפה וואו, לקח לי ממש פחות זמן לעטוף אותה מאשר בדרך כלל !! באמת שאת תותחית ומסבירה כל כך טוב שהכל מובן. איך היתי נלחמת עם כל עוגה, ותמיד היה מראה לא חלק שהייתי מכסה עם קישוטי אין הקורס שלך הציל אותי! אלופה אין עלייך!!!
שקד אריאלי
מירי אני חייבת להגיד לך שרק התחלתי לצפות בקורס הדיגיטלי וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי לעצמי שקניתי אותו!!! אני מתעסקת עם עוגות כבר שנה ובחיים לא הלך לי העיטוף כל כך מהר וחלק!!! בדר"כ לוקח לי שעה ועכשיו 20 דקות אני בהלם! והכל בזכות הטיפים שלך!!
הקורס מסודר בצורה כל כך טובה וכל כך נכונה ומלמדת!! ושלא תביני לא נכון.. הייתי כבר 3 פעמים בסדנה אחת על אחת ואף פעם לא לימדו אותי שם את כל מה שאת מלמדת בקורס הזה.
חוץ מלהגיד לך תודה ענקית על הקורס המושלם הזה!!! אני חסרת מילים
רז קייזמן
מירי המדהימה.... הכנתי כמה עוגות עם עיטוף ותמיד חששתי ולא הייתי בטוחה, זו הפעם הראשונה שבאתי בביטחון לעשות עיטוף וזה בזכותך💝💝💝
כמובן יש מה להשתפר וללמוד...אבל רציתי להגיד שאם עד עכשיו אמרתי שאת מדהימה, עכשיו אני מאוהבת בך. איזה כייף לי שעשיתי את הקורס המדהים שלך....אני אוהבת להכין עוגות זה כייף וזה מספק ובזכותך יש לי ביטחון שאני מסוגלת לעשות יפה ואפילו מושלם.
הקורס שלך....שווה כל שקל! ההשקעה שלך והטיפים והידע לא מתקרבים למה שקיבלתי במקומות אחרים כי אצלך זה פשוט קורס מקיף ונותן את כל המידע כדי להכין עוגה מההתחלה, איך לזלף, איך לקשט, איך לשים.
פשוט קורס כייפי ורואים שאת מעבירה את הידע באהבה❤❤❤
אני בעיצוב עוגות בסך הכל חודשים ולצערי קשה למצוא מידע איכותי, הקורס שלך מספק את זה בדיוק והבונוס הגדול, את מגיבה ומפרגנת ומחזקת שזה עוד יותר חשוב. אז תודה ענקית לך, את מדהימה ואין אין כמוך!"
חייבת להגיד שעשיתי סדנת זילוף פרונטלית לפני מספר חודשים, קיבלתי המון טיפים וידע ושיפרתי את רמת העוגות שלי.
אבל ופה ה - אבל הגדול, כשנכנסתי לסרטוני הדרכה של מירי גיליתי עולם שלם של טיפים ועצות שאף אחד אחר לא לימד אותי. עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעיטוף עוגה בעיקר המים החמים שעכשיו אני מבינה למה היו לי בועות. מירי האלופה מסבירה בצורה ברורה, נעימה, מקצועית מאוד.
הכל מצולם בצורה כזו שאי אפשר לטעות, רואים הכל בברור. חששתי קצת מקורס מצולם
אבל כשהמורה מקצועית, מוכשרת ויודעת להעביר את החומר בצורה מושלמת הכל אפשרי .
מירי את אלופה, מקצועית ומאוד נעימה. תודה על הזכות ללמוד ממך
מאז ומתמיד אהבתי וחלמתי על תחום העוגות המעוצבות. לא חשבתי שאי פעם אגיע לרמה של כל העוגות המושלמות שאתן מעלות פה, ולא היה לי את האומץ בכלל לחשוב שאני אצליח להכין לעוגה מעוצבת יפה.
ואז.. הגיעה Miri Rabinowitz , המלאכית בלבן
עם הבייבי החדש שלה הקורס הדיגיטלי שהיא הסכימה לשתף איתנו.
כל כך הרבה דברים שלא ידעתי, הסבר מפורטים עד הסוף, איכות הצילום וההסברים ושלא נדבר על הסבלנות. אין דברים כאלה פשוט אין!
ממליצה בחום רב על הקורס הדיגיטלי שלה,תאמיני לי שאתם ללא תתחרטו. תודה על הזכות ללמוד ממך ועל מי שאת
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 297 ש"ח במקום 599 ש"ח
כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי
.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר