.

עיצוב עוגות וינטאג'- מירי רבינוביץ'

הגיע הזמן להבין איך מעצבים עוגות וינטאג' מקצועיות שתפיל לכולם את הלסת!

 

אי אפשר לא להיתקל בעוגות וינטאג' בכל מקום שנמצאים בו. זה נמצא בכל הרשתות החברתיות  והעיצוב שהיה נפוץ לפני כ 10 שנים חוזר ובענק! 
מדובר בעיצוב קלאסי, שתמיד יהיה רלוונטי, הוא נקרא גם זילוף ויקטוריאני או אובר פייפינג- כל התשובות נכונות. 

העיצוב של עוגות הוינטאג' הוא עיצוב מדוייק, מגוון, מרשים מאוד (הרבה פעמים אנשים מתארים את העוגות כ"עוגות חתונה") ומבלי להכיר את כל הטכניקות, אפשר לעצב עוגה "מזולפת" בסיסית שבסופו של דבר היא תהייה מאוד חד גונית וחסרת מעוף ולא תבדל אתכם מכל יתר העוגות המזולפות. 

כדי להרשים את הלקוח שלך, את חייבת עוגה וואו שתפיל לו את הלסת! ואת זה, אפשר לעשות רק אחרי שמכירים את שלל האופציות שעומדות לרשותנו שאני מלמדת בקורס הזה. 

חשוב לי גם להראות בקורס שזה שסגנון העיצוב הוא זילופים, לא אומר שאי אפשר לעשות אותה קלאסית ומלכותית ואני מראה איך אני עושה את זה.

 

הבהרות:

הקורס הינו דיגיטלי

הקרם שאני משתמשת בו הינו גלידן (קצפת צמחית) אבל רלוונטי גם לקרמים אחרים כי מקבלים בקורס את הטכניקה

 

גישה  לכ 140 דקות של לימוד מקצועי לשידרוג הידע והעוגות שלכם

גישה לסדנה ללא הגבלת זמן

2 פרקי בונוס!

אפיית עוגות וניל ושוקולד

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לאתר לרכישה
לתשלום של 219 ש"ח  במקום 990 ש"ח

**המחיר הוא מחיר פריסייל! ברגע שהקורס יושק, המחיר יעלה!

לכל מי שרוכש את הקורס במחיר הפריסייל- הוא לא יישלח כרגע,אלא רק לאחר ההשקה (במהלך חודש אפריל)

פרק 1- הכרת הצנתרים וטכניקת הזילוף שמתאימות לעוגות וינטאג':

צנתרים משוננים

בחלק זה נכיר את הצנתרים המשוננים על סוגם ונבין איזה טכניקות ניתן לזלף עם צנתרים אלה.

נכיר את הרוזטות, הצדף, צדפים מנוגדים, זיג זג, פלור דה ליס, חבלים קפיצים

צנתר 1M

אמנם הוא אחד מהמשוננים אבל הצנתר הכי מפורסם בקטגוריה, אם לא בכלל, ונכיר מה ניתן לזלף איתו

צנתר עלים W

נכיר את צנתר עלים בגדלים השונים ונלמד: פפיון, עלים, מלמלות שונות

צנתרי כתיבה

צנתרי כתיבה עגולים וחלקים- משמשים אותנו לטכניקת הפלת קווים, רשת, פנינים וקישוטים נוספים.

כמו כן נלמד כיצב לכתוב על העוגה בעזרתו בצורה ממש קלה ומדוייקת

צנתרי "טיפה"

צנתרי טיפה הם צנתרי שושנה. נלמד לזלף איתם פרחים (שושנה ווינקה) וגם וילונות וממלמלות מסוגים שונים

צנתרי מלמלות

קיימים מספר צנתרים רישמיים של מלמלות- נכיר 3 מרכזיים ונראה מה ניתן לעשות איתם

שילובי טכניקות

אחרי שלמדנו את כל הטכניקות, נראה בכמה דוגמאות, איך ניתן לשלב בינהם לזילופים מדהימים! איך צנתרים משוננים ועלים וטיפה משתלבים לזילוף וינטאג' מהמם!

פרק 2- עיטוף עוגת לב

טיפים לעיטוף עוגת לב- מה הדרך הנכונה לעטוף עוגה כזאת ובאיזה גובה היא אמורה להיות. באילו שיטות ניתן לאפות עוגת לב ומה הכי מומלץ ויעיל

פרק 3- יישום הטכניקות שלמדנו

בפרק זה איישם טכניקות שנלמדו בפרק הקודם על 3 עוגות שונות:

1. עוגת מיני קייק קוטר 10- טכניקת קישוט עם צנתרים משוננים ופפיון- עוגות הפפיון הוא אחד מההטרנדים החזקים היום

2. עוגה עגולה קוטר 15- בנוסף לשימוש בטכניקות הוינטאג', נלמד גם איך לכתוב בקצפת בצורה מדוייקת וקלה

3. עוגת לב- נעצב אותה אחרי שעטפנו יחד, נשתמש בטכניקת הרשת, ונזלף פרחים

ככה העוגות נראו אחרי שיישמנו את הטכניקות עליהן. נכון שמרשימות?

היי, אני מירי רבינוביץ ואני אופה מגיל 12!

לא משנה במה עסקתי במהלך השנים, האהבה לאפייה תמיד הייתה שם וליוותה אותי לאורך כל ארועי חיי.

אני באה מתחום האומנות והשילוב של אהבה לאפיה ולאומנות - יצרה את האהבה לעיצוב עוגות.

בוגרת אסטלה כיתת אומן ומלמדת כבר 10 שנים קונדטוריה ועיצוב עוגות בסטודיו הורוד המהמם שלי.

גאה לספר שהכנסתי את תחום הזילוף להיות חלק מבית הספר לקונדטוריה באסטלה!

מהרגע הראשון שלימדתי, ידעתי שאני לא אחסוך במידע, אפילו לא בפרט הכי קטן.
ידעתי שאני אגרום לאנשים להגיע לתוצאות גם בבית ולא רק בסדנה עצמה, כי אנשים לא רוצים רק עוגה יפה,

הם מגיעים אליי כדי ללמוד ולדעת. ההצלחות במהלך השנים הוכיחו שהדרך שלי נכונה.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח.
וזה מדהים לראות את זה, כי הדבר שהכי חשוב לי זה ההצלחה של התלמידים שלי, וההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

ולא היה אחד שלא הצליח. ההסברים כל כך מפורטים וברורים שזה פשוט עובד!

גאה לספר שעשרות ממעצבי עוגות בארץ, התחילו את דרכם בסדנאות שלי, וכיום עוסקים בתחום, ומצליחים מאוד.
ממש הגשימו חלום! ומאות אנשים שבאו מאהבה טהורה לתחום, כדי ללמוד, הצליחו להעמיד עוגה

מהסרטים בחגיגות יום ההולדת בבית, שהקפיצה את הארוע!

אז מה אתם מקבלים בקורס?

אותי אצלכם בבית :)

גישה חופשית לתכני הלימוד המלאים מחולקים לתתי פרקים נוחים, שתוכלו לצפות בהם שוב ושוב ושוב...

נלמד טכניקות קישוט שמתאימות לעוגות וינטאג
נלמד לשלב בין הטכניקות כך שהעוגה תיראה מטורפת ומרהיבה ואני אדגים איך אני עושה את זה בפועל על עוגות עגולות ולב

תקבלו דגשים לגבי אפייה ועיטוף של עוגת לב שהפכה לשיא הטרנד כיום!

כל הפרקים מועברים ברמה הכי מקצועית שיש, אך עם זאת ברורה, פשוטה ובגובה העיניים

כמה זה עולה?

מחיר רגיל

990

מחיר השקה

219 ש"ח

**המחיר הוא מחיר פריסייל! ברגע שהקורס יושק, המחיר יעלה

לכל מי שרוכש את הקורס במחיר הפריסייל- הוא לא יישלח מייד, הוא יישלח רק לאחר ההשקה (בחודש אפריל)

למי זה מתאים?

 

♥ לבעלי ניסיון שיודעים לעטוף ולעצב עוגות אבל רוצים להבין את עולם הוינטאג' שהוא טרנד גובר היום 

ולהוציא עוגות מקטלוג! 

חשוב להבין: סדנת זאת לא מלמדת את כל השלבים טרום עיצוב העוגה ואינה באה כתחליף לקורס המלא! כדי לדעת איך להחליף קצפת,

הקצפת נכונה, מילוי וכו, יש לרכוש את קורס הזילוף המורחב והמלא. סדנת הוינטאג' היא השתלמות בנושא ספציפי זה בלבד

 

 

בונוסים שווים במיוחד:

♥ קבוצת פייסבוק סגורה רק למשתתפי הקורס

שני סרטונים על אפיית העוגות!

סרטוני אפייה:
עוגת וניל ועוגת השוקולד- איך לאפות עוגה גבוהה לזילוף?

מדוע עוגה קורסת ואיך להימנע?

כיצד לאפות עוגה עסיסית וטעימה ולא יבשה?

שלבי הטיפול בעוגה לאחר האפייה

 

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 219 ש"ח מחיר השקה במקום 990 ש"ח

**המחיר הוא מחיר פריסייל! ברגע שהקורס יושק, המחיר יעלה!

**לכל מי שרוכש את הקורס במחיר הפריסייל- הוא לא יישלח מייד, הוא יישלח רק לאחר ההשקה (בחודש אפריל)

 

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 219 ש"ח במקום 990 ש"ח

**המחיר הוא מחיר פריסייל! ברגע שהקורס יושק, המחיר יעלה

לכל מי שרוכש את הקורס במחיר הפריסייל- הוא לא יישלח מייד, הוא יישלח רק לאחר ההשקה (בחודש אפריל)

כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי

.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.