סושי מתוק- מירי רבינוביץ׳
קינוח מדהים גם לפסח!!
איך להכין סושי מתוק- הקינוח שאנשים לא מפסיקים לדבר עליו!
ולמה דווקא סושי מתוק?
♥ קינוח מהמם ביופיו! מדוייק וצבעוני
♥ מגוון בטעמים- לא צריך לבחור! כל אחד יכול להנות ממספר טעמים במארז אחד
♥ חדשני קינוח שאנשים לא מכירים ומאוד מסוקרנים לגביו
♥ טעים! אי אפשר להפסיק לאכול
תוצרים של תלמידים מהקורס
מיכל אברהמי
יובל יעקב
ענת בנטוב
רות בן ארי
אורפז אל
אילנית איתמר
אפרת כהן
המתוקים של נועה
נורה ג'זמאווי
שחר זילברמן
מיכל אברהמי
ליאת כנפי
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל
599ש"ח
מחיר מוזל
297 ש"ח
מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!
וזה עולה לך רק 297 ש"ח
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
חלק 1 של הקורס - מילויים שונים
בחלק הזה נלמד 3 סוגי מילויים שונים:
1. מילוי על בסיס גבינה בטעם לוטוס/ אוראו
2. מילוי ברולה
3. מילוי טעם בסיס שמתאים להמרה לכל הטעמים שרק תרצו!!
למשל פיסטוק/ פטל/ בייגלה/ קוקוס/ פררו
חלק 2 של הקורס - הכנת הציפויים השונים כולל טיפים להכנת ציפוי דק ומאוד מדוייק!
עכשיו אחרי שלמדנו איך להכין מילויים, נלמד את הכנת הציפויים השונים והכי חשוב
כיצד לצפות את הרול כך שיצא מדוייק ועובי אחיד לכולם. טכניקה שתקל על עבודת הגילגול ותעשה אותה הרבה יותר מדוייקת
חלק 3 של הקורס - חיתוך, קישוט וסידור בקופסא
הגיע החלק הכייפי בו נחתוך את הרולים ונסדר בקופסא ולבסוף נקשט. נראה מהן הקופסאות שמתאימות לסושי שלנו
בונוס!
♥♥ קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה
בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי
אז איך זה עובד?
ממלאים פרטים בדף הזה ומועברים לדף הסליקה. מיד לאחר הרכישה תקבלו קישור ישיר לקורס שמחולק ל 3 פרקים :
פרק 1
3 סוגי מילויים:
1. מילוי גבינה
2. מילוי ברולה
3 מילוי בטעמים מתחלפים
שיעור 2
הכנת בצק לציפוי
גילגול הרול בטכניקה ייחודית
קישוט חיצוני
שיעור 3
הסוף המתוק:
חיתוך הרולים
קירמול הברולה
וסידור בקופסא
סהכ כ 1.5 שעות צפייה
הצפייה בקורס ניתנת ללא הגבלת זמן ושלכם לתמיד לכן מומלץ לצפות בקורס מספר פעמים בנוחות ובזמן שלכם (עדיף כמה שיותר) ולאחר מכן להתחיל לתרגל
כמו כן, תקבלו קישור לקבוצת ליווי ותמיכה בפייסבוק (קבוצה סגורה) בה תוכלו לקבל מענה לשאלות שקשורות בקורס- ללא הגבלת זמן
מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!
וזה עולה לך רק 297 ש"ח
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת"
אבל לא תמיד הייתי כזאת...
אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.
כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!
מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות, להכין קינוחים ולמכור ומשם הכל התגלגל.
אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות וקינוחים, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.
וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 8 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות אנשים בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!
מאז ועד היום נמכרו כבר מעל ל 3000 קורסים דיגיטליים ואנשים לא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!
כמה זה עולה?
מחיר רגיל
599 שח
מחיר מוזל
297 ש"ח
אתם משלמים רק 297 ש"ח!
במקום 599 ש"ח
המבצע לזמן מוגבל
מעל ל 500 איש רכשו!
למי זה מתאים?
♥ לחסרי ניסיון
♥ לחובבניים שרוצים להכן קינוחים למשפחה ולחברים (קינוח שיכול להתאים גם לפסח)
♥ לאנשים שמוכרים קינוחים ורוצים להעשיר את מגוון הקינוחים והמארזים שלהם
מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!
וזה עולה לך רק 297 ש"ח תשלומים שווים
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
שאלות נפוצות
אני חוששת שקורס דיגיטלי לא מעניק את אותם כלים של קורס פנים מול פנים
אין ספק שללכת לסדנה פרונטלית זאת חוויה בפני עצמה. וזה נורא כיף. ויש לזה יתרונות. וגם חסרונות, בסדנה פרונטלית יש גם רעש, יש הרבה אנשים שמדברים ולפעמים מסיחים את הדעת. אני בעצמי לא זוכרת ב 100% את כל מה שהייתי רוצה להגיד. בסדנה מתעייפים, הקשב שלנו לא בפול לאורך כל הסדנה. אחרי הסדנה, מגיעים הביתה ויש דברים שפשוט לא זוכרים! והתחושה העיקרית היא שאתם לבד...
לעומת זאת, לסדנה דיגיטלית יש יתרונות משלה. אפשר לצפות בפרקים שוב ושוב מליון פעם וגם עוד חצי שנה וגם עוד שנה ללא הגבלה. להתרכז, לחזור שוב על משהו חשוב וקריטי לך. זה משהו שאי אפשר לקבל בסדנה רגילה. לקרוא חוברת אחרי סדנה זה ממש לא כמו לצפות בהכל שוב ושוב, גם דברים שפיספסת.
תזכרו שכולנו התחלנו מסרטונים ביוטיוב וברשת. וחלק הגיעו לתוצאות מדהימות. וזה עוד כשיוטיוב נותן רמה בסיסית ביותר. אז אפשר רק לדמיין לאן אפשר להגיע עם קורס מצולם ברמה כזאת של תוכנית טלויזיה. באמת השמיים הם הגבול! הסרטונים החינמיים ברשת אפילו לא דומים למה שתקבלו כאן-הכל מוסבר בצורה מאוד מאוד ברורה, סודות שאין למצוא ברשת וירידה לרזולוציות של הפרטים הקטנים, זויות הצילום מאוד טובות, כך שאי אפשר לא להבין!
לגבי החשש של לא להצליח מקורס דיגיטלי- החשש ברור אבל במבחן המציאות- אנשים חווים הצלחות מטורפות! תסתכלו למעלה בתוצרים של אנשים שרכשו את הקורס. כי כשמסבירים ממש ממש טוב (ואני יודעת להסביר דברים מעולה ומאוד ברור ובגובה העיניים) אז מבינים ויודעים גם ליישם- יש הוכחות בשטח.
אם יש לי שאלה לגבי התוכן של הקורס או שמשהו לא מצליח לי, למי פונים?
בדיוק בשביל זה קיימת קבוצה סגורה לחברי הקורס. בקבוצה הזאת אפשר לשאול כל שאלה ואני שם כדי לתת מענה, תמיכה וייעוץ. יש המון מידע בקבוצה הזאת כך שאפשר גם ללמוד מכל השאלות
אם הקורס זמין לי לצפיה גם בעוד שנה?
זה כל היופי :) שניתן לצפות מתי שרוצים, כמה שרוצים ומבחינתי ככל שתצפו יותר- יותר טוב! ותמיד תוכלו להיזכר שוב מה ואיך לעשות. כמו שאמרתי, אני שם תמיד אתכם :)
אין לי ידע בכלל ואני חובבנית, האם הקורס מתאים לי?
בוודאי. ראשית, הקורס לא נועד רק למי שמקצועי ומוכר קינוחים. הוא מיועד לכולם כי ההסברים שלי הם הסברים מהבסיס. לכל אישה/ גבר שאוהבים את המבטח ורוצים להכין קינוח מושלם לבית ולחברים
אין לי סבלנות ומשמעת לצפות בסרטונים ארוכים מול מחשב, מעדיפה סדנה קצרה
אני שומעת את זה המון ואני רוצה להתייחס לשני דברים:
1. הסרטונים זמינים לך תמיד ואפשר לעצוב בכל שלב ולהמשיך מתי שנוח. תחלקו את הצפייה לפרקי זמן קצרים
2. כשלומדים בביס היסטוריה ותנ"ך זה אכן לא פשוט ללמוד מול מסך. אבל כשמדברים על תחום שיש לכם תשובה אליו ומעניין אתכם, הצפייה הופכת לחוויה כייפית ומהנה ולא תאמיניו שתוכלו ותרצו לצפות הרבה מעבר למה שאתם מדמיינים
3. לגבי משמעת. החלק הקטן הוא ללכת לסדנה. מה שקורה אחריה זה העיקר. כי הלימוד הכי קריטי זה התרגול בבית לאחר הסדנה. ואם אין לך משמעת- את פשוט לא תצליחי וזה לא משנה אם תלכי לסדנה. מי שרוצה להצליח חייב להשקיע וההבנה הזאת קריטית כי אם אין נכונות להשקעה- זה פשוט לא יעבוד לא משנה מה תעשי
האם ניתן להתחרט לאחר הרכישה?
מכיון שמרגע הרכישה הקורס כולו נפתח בפנייך, לא ניתן לבטל את הרכישה, אלא אם כן הקורס לא נפתח בכלל (אפילו לא פרק אחד) וביקשתם לבטל עד 14 יום לאחר הרכישה בלבד (במקרה כזה ישנם דמי ביטול של דמי סליקה אשראי וביטול עיסקה בסך 10%)
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לדף סליקה מאובטח
לתשלום של 297 ש"ח 599 ש"ח
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי
.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר