סושי מתוק- מירי רבינוביץ
.

סושי מתוק- מירי רבינוביץ׳

קינוח מדהים גם לפסח!!

איך להכין סושי מתוק- הקינוח שאנשים לא מפסיקים לדבר עליו!

תוצרים של תלמידים מהקורס

מיכל אברהמי

יובל יעקב

ענת בנטוב

רות בן ארי

אורפז אל

אילנית איתמר

אפרת כהן

המתוקים של נועה

נורה ג'זמאווי

שחר זילברמן

מיכל אברהמי

ליאת כנפי

תראו מה יש למשתתפי הקורס לספר:

כמה זה עולה עכשיו?

מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!

וזה עולה לך רק 297 ש"ח

לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל

חלק 1 של הקורס - מילויים שונים

בחלק הזה נלמד 3 סוגי מילויים שונים:

1. מילוי על בסיס גבינה בטעם לוטוס/ אוראו

2. מילוי ברולה

3. מילוי טעם בסיס שמתאים להמרה לכל הטעמים שרק תרצו!! 

למשל פיסטוק/ פטל/ בייגלה/ קוקוס/ פררו  

חלק 2 של הקורס - הכנת הציפויים השונים כולל טיפים להכנת ציפוי דק ומאוד מדוייק!

עכשיו אחרי שלמדנו איך להכין מילויים, נלמד את הכנת הציפויים השונים והכי חשוב

כיצד לצפות את הרול כך שיצא מדוייק ועובי אחיד לכולם. טכניקה שתקל על עבודת הגילגול ותעשה אותה הרבה יותר מדוייקת 

חלק 3 של הקורס - חיתוך, קישוט וסידור בקופסא

הגיע החלק הכייפי בו נחתוך את הרולים ונסדר בקופסא ולבסוף נקשט. נראה מהן הקופסאות שמתאימות לסושי שלנו 

בונוס! 

♥♥ קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה

בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי 

אז איך זה עובד?

מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!

וזה עולה לך רק 297 ש"ח

לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל

נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת" 

אבל לא תמיד הייתי כזאת...

אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.

כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!

מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות, להכין קינוחים ולמכור ומשם הכל התגלגל.

אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות וקינוחים, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.

וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 8 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות אנשים בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים. 

עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

מאז ועד היום נמכרו כבר מעל ל 3000 קורסים דיגיטליים ואנשים לא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!

כמה זה עולה?

מחיר רגיל

599 שח

מחיר מוזל

297 ש"ח

 אתם משלמים רק 297 ש"ח!

במקום 599 ש"ח 

 המבצע לזמן מוגבל 

מעל ל 500 איש רכשו!

מירי, אני רוצה ללמוד להכין את הקינוח המרהיב הזה!

וזה עולה לך רק 297 ש"ח תשלומים שווים

לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.