קורס תמחור עוגות וקינוחים- מירי רבינוביץ'
הסבר קצר על הסימולטור האוטומטי ועל הקובץ שמחכה לכם בקורס
את יודעת הכל- לעצב עוגות, להכין מוסים, עוגיות ומאפים
אבל אין לך מושג איך להתחיל לתמחר את זה!
למדת, תירגלת ואת כבר יודעת לאפות ולעצב עוגות, אלופה במוסים, מכינה מארזים הורסים! כולם אומרים לך שהגיע הזמן למכור כי כישרון יש לך- אין ספק!
ואת מחליטה שהגיע הזמן לצאת לשוק ולמכור את מה שאת כל כך טובה בו.
אבל איך מתמחרים??
אז את מעלה פוסט בקבוצת פייסבוק ומתחילה לשאול אנשים כי אין לך מושג בכמה מוכרים. את מקבלת רשימה ארוכה וגישות שונות, חלק נשמע נמוך מדי, חלק ממש גבוה
ואת מרגישה מאוד מבולבלת, אבל בסוף החלטת ללכת על האמצע. ממוצע- הכי "בטוח". כי למי יש עצבים וכח להתחיל לחשב? ומי יודע איך עושים את זה בכלל?
ואז את מוכרת בכמה שאמרו לך למכור. בלי להבין בכלל מה העלויות שלך, כמה נשאר לך מזה, ואם את מרוויחה לשעה ואת המשמעות של התימחור.
ביקשו ממך הנחה, ואת הרי רוצה להצליח, אז את מורידה פה ושם. מעגלת פינות.
את יודעת איך זה משפיע עלייך? איך זה בא לידי ביטוי ברווח? מהי ההנחה המקסימלית שאת יכולה להרשות לעצמך מבלי להתחיל להפסיד?
את בטח לא רוצה לגלות, אחרי חודשים של עבודה קשה, פירסום, והכנת עוגות ומאפים, שהפסדת כסף אחרי כל העבודה הקשה הזאת!
הרי אני ואת יודעות, שעסק של עוגות וקינוחים לא מסתכם רק ב"לערבב כמה ביצים וקמח". יש עלויות שאת אפילו לא חשבת עליהם ולא הכנסת לחישוב שהרצת לך בראש.
אז בואי אגלה לך סוד- את לא באמת יודעת מה מתרחש בעסק שלך. מה שעשית שווה להימור!
המחיר יכול להיות נמוך וגובל בהפסד ויכול להיות גבוה מדי ולא יהיו לו קונים. יש מוצרים ששווה לך יותר למכור כי הרווח שם גבוה ולתת לו עדיפות במכירה מול הלקוח,
ויש מוצרים שלא שווה להשקיע את זמנכן עליהם כי הם פשוט לא ריווחיים ומבזבזים לכן את הזמן והרווחים בעסק.
אז די, תפסיקי להמר ולהקשיב לאחרים שזורקים מחירים באויר (סביר להניח שגם הם לא בדקו לעומק את המחירים)
קחי את העסק שלך בידיים ותקחי החלטה!
שמרגע זה את הולכת להבין לעומק את תמחור המוצרים שלך כי תימחור שרירותי גורם לך לנזק מצטבר!
אז מה תלמדי בקורס?
1
עלויות מדוייקות של הקינוחים
בעזרת הקובץ האוטומטי תביני כל מוצר כמה עולה לך באמת ולא בערך. חומרי גלם, אריזה וקישוטים
2
סימולטור תימחור
אחרי שתדעי כמה כל קינוח עולה לך במדוייק, תפגשי את הסימולטור שלנו שבו תוכלי להכניס נתונים ולהבין מיידית איך כל תמחור ישפיע על שכר לשעת עבודה, כמה תרוויחי סהכ ממכירה שכזאת ומה כדאי לשנות כדי שיהיה לשביעות רצונך. כך תוכלי לתמחר כל מוצר שתרצי בקלות!
3
תימחור מוצרים מסוגים שונים
התמחור רלוונטי לכל קינוח שתרצי: עוגות מעוצבות, מוסים, מוצרים שמכינים בכמות כמו עוגיות/ נשיקות ולמארז קינוחים
או כל דבר אחר
4
הבנה איזה מוצרים ריווחיים יותר
ואיזה מוצרים גורמים להפסדים
אחרי שהבנת את הנתונים והבנת כמה את מרוויחה על כל מוצר, את בטח תגלי מוצרים ריווחיים יותר וריוחיים פחות. מוצרים לא ריווחיים יצאו מהמחירון שלך ויחסכו ממך הפסדים מצטברים. לעומת זאת, את תדעי לכוון את הלקוח שלך למוצרים שריווחיים לך יותר
(את עלולה לגלות למשל שדווקא מוס קוטר 18 ריווחי לך יותר ממוס בקוטר 22 וכו)
5
סוף סוף יהיה לך מחירון מסודר שתוכלי לשלוח ללקוחות שלך. כבר לא תצטרכי "לבדוק" ולחזור אליו ובינתיים הוא יסגור עם מישהי אחרת. תשובה במקום
6
ביטחון בשיחה מול הלקוח
כשאת מבינה בדיוק את התמחור ויודעת שגם אם אפשר לעשות הנחה- מה הגבול התחתון שלך- זה יעזור לך בשיחה עם הלקוח שלך. כי משפטים כמו "השכנה שלך מוכרת בחצי מחיר" (ומפסידה) כבר לא יעבדו עלייך!
7
כמה הכנסת והרווח החודש?
ברגע שתכניסי כמות לכל מוצר שלך במחירון שהכנת, את תדעי מיידית כמה הכנסת החודש וכמה הרווחת בכל חודש נתון- זה ממש כלי לניהול העסק שלך
8
9
10
בונוס- המרת מידות למתכונים
לאחר שתזיני מתכון לעוגה/ עוגיות הקובץ יחשב אומוטית לחלוטין מה הכמות למתכון לפי הכפלות של: 1.3/ 1.5/ 2/ 3
(למשל בעוגת שוקולד ווניל)
11
אין סוף טיפים
מעבר ללימוד שיטת התמחור, כל הקורס שזור בטיפים שיעזרו לך בעסק שלך, טיפים ומסקנות שהפקתי בכל שנות הניסיון שלי בתחום
12
תמיכה ועזרה מקצועית
תקבלי גישה לקבוצה הסגורה בפייסבוק בה תקלי מענה מקצועי לכל שאלה שתהייה לך בנושא הקורס
13
14
תוספות ולייבים
במהלך כל הזמן שהקורס קיים, תמיד התווספו לקורס לייבים בנושאים שונים (למשל לייב עם רואה חשבון) וכן גם שידרוגים לקורס כמו תמחור סדנאות. הקובץ משתדרג כל הזמן כדי להיות מעודכנים והכי מדוייקים וכל זה ללא תוספת עלות- כשירות לרוכשי הקורס
** רווחים לפני מיסים. בקורס אין התייחסות לתשלום מיסים היות והדבר דורש ייעוץ מדוייק של רואה חשבון והקורס אינו תחליף לכך. ייעוץ של רואה חשבון הוא אינדיבידואלי לכל אחד
תמחור נכון יקבע אם העסק שלכם יצליח או ייפול
להנות ממה שעושים זה הישג בפני עצמו. אבל מי אמר שאי אפשר גם להרוויח כסף ולהתפרנס מההשקעה והמאמץ?
תמחור נכון הוא שילוב בין מדע לאמנות. אין נוסחה אחת שתדע לתמחר הכל.
מדובר בתהליך אישי לכל מוצר שעושים אותו פעם אחת בצורה נכונה ומחושבת. זה מקנה תחושת ביטחון בעסק שלנו וגם בשיחה מול הלקוח.
לא עובר יום מבלי שעולים כמה פוסטים בנושא תמחור ברשת. לצערי את התשובה לא תמצאו שם כי היא אינדיבידואלית ומותאמת לכם ולמוצרים שלכם!
לכן הכנתי עבורכם הדרכה מדוייקת שתעשה לכם את החיים קלים!
הכנתי קובץ אקסל אוטומטי לחלוטין!
בו תכניסו נתונים פעם אחת, והדרך משם לתמחור המוצרים שלכם קצרה, ברורה ומדוייקת.
סוף סוף יהיה לכן מחירון מדוייק ומסודר של כל המוצרים שלכם.
בדרך הזאת המענה ללקוח מתעניין קל מאוד ומהיר
ואת תרגישי ביטחון בתשובה שלך- כי עכשיו אחרי שבדקת את יודעים בדיוק מה המחיר
וכמה ואם בכלל ניתן לתת הנחה.
כל תמחור לוקח בחשבון מספר פרמטרים:
מהם העלויות המדוייקות (ישירות ועקיפות)?
מה עם חשמל, מים?
מי קהל היעד שלך?
אילו פרמטרים נכנסים לתמחור?
מה לגבי שעות העבודה? כמה מרוויחים לשעת עבודה בכל מוצר?
כיצד לתת מחיר שבו מצד אחד, את תהיי ריווחית ותרגישי מתוגמלת על העבודה שלך, ומצד שני, הלקוחות יהיו מרוצים וירגישו שהם מקבלים תמורה יפה לכספם?
כיצד לא ליפול בחישובי סרק וניחושים (פי 3 מעלות החומרים/ פי 4/ לפי שעות עבודה ועוד ניחושים אחרים)
סוף סוף תהיה לכם תמונה ברורה מול העיניים:
כמה אתם מכניסים ומוציאים בכל חודש?
וכמה עוגות/ קינוחים תצטרכו למכור בחודש על מנת להגיע לשכר שתרצו?
בקורס תמחור תלמדו את כל זה והרבה יותר.
קורס שמלא בהסברים וטיפים שיעזרו לכם לדייק את העסק שלכם
וסוף סוף לא לפחד מתמחור. כשיודעים איך- זה קל
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל
890ש"ח
מחיר השקה
297 ש"ח
ועכשיו במחיר השקה מיוחד לזמן מוגבל!!!
מירי, אני רוצה לדעת לתמחר בכוחות עצמי ולהפסיק להמר על העסק שלי!
וזה עולה לך רק 148.5 ש"ח 2X תשלומים שווים!
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
חלק 1 של הקורס
הכירות עם הקובץ
1. נכיר את הקובץ ואת הגיליונות שיש בו
2. נלמד כיצד להזין נתוני עלויות חומרי גלם וציוד
3. נכיר את הגיליון העיקרי - מוצר אבטיפוס (הסימולטור) שאיתו נלמד לתמחר כל מוצר שנרצה
חלק 2 של הקורס
תמחור עוגות מעוצבות, כדורי שוקולד ונשיקות וההבדל בינהם
עכשיו אחרי שהכרנו את הגיליון והזנו עלויות, נלמד ונתרגל את תימחור המוצרים.
נתמחר עוגות מעוצבות וגם מוצרים שמכינים מהם כמות גדולה כמו נשיקות וכדורי שוקולד. נראה שהם מעט שונים בתמחור ונבחן מדוע:
1. עוגת גן מעוצבת 2. עוגה עגולה מעוצבת 3. כדורי שוקולד 4. נשיקות
חלק 3 של הקורס
תמחור מוסים ומארז קינוחים
למוסים יש לי גיליון שונה ומיוחד כי בנוסף לתמחור יש בו גם המרת מידות למוסים השונים.
נראה כיצד גם לתמחר מארז קינוחים שמכיל מספר קינוחים שונים
1. טריקולד
2. מוס בטעמים
3. תמחור מארז קינוחים
חלק 4 יצירת מחירון אישי
אחרי שתמחרנו את כל המוצרים שלנו, זה הזמן לרכז הכל במחירון המוצרים שלנו.
גיליון המחירון יהפוך גם לסיכום חודשי של הכנסות והוצאות כשנכניס כמות מכל מוצר שמכרנו
אל תשכחו שאנחנו מזינים נתונים בודדים (בחלקים הצהובים בלבד)- והקובץ האוטומטי מחשב את כל היתר לבד!
חלק 5- חדש!! תמחור סדנאות
איך יודעים מה העלויות בכל סדנה? כיצב לתמחר?
איך כל תמחור משפיע על הרווח הסופי ואיך כל שינוי במספר המשתתפים משפיע על הרווח הכללי ועל השכר לשעה?
מתי סדנה כבר לא ריווחית? והאם כדאי לעשות הנחה כשמגיעים קבוצה?
אל תשכחו שאנחנו מזינים נתונים בודדים (בחלקים הצהובים בלבד)- והקובץ האוטומטי מחשב את כל היתר לבד!
חלק 6 של הקורס
בונוסים!
1. גיליון הכנסות והוצאות- ראייה שנתית
הגיליון שיעשה לכם סדר בעסק!
מלבד תמחור העוגות והקינוחים והידיעה כמה אנחנו מוציאים על מוצרים אלה (עלויות ישירות) ישנם גם נותנים נוספים שמשפיעים על העסק שלכם ועלויות עקיפות שחייב להבין ולקחת בחשבון בראייה החודשית והשנתית. סוף סוף תקבלו תמונה של התנהלות העסק שלכם.
מהם כל העלויות? החודשיות השנתיות? כמה תצטרכו להכניס על מנת להרוויח?
בפרק זה, כמו לאורך כל הקורס תקבלו טיפים בכל עניין התמחור וההתנהלות הכלכלית שלכם. כיצד להיות ריווחיים יותר
2. בונוס המרת מידות למתכונים (פי 1.3 פי 1.5 ופי 2)
בפרק לקחתי את המתכונים שאתם כל כך אוהבים- עוגת וניל ועוגת שוקולד. הכנתי טבלה שממירה מיד את הכמות של העוגה לכמות המדוייקת שתרצו לאפות מבלי להתאמץ ולחשב מחדש. תוכלו להשתמש בטבלת ההמרה לכל מתכון שרק תרצו לאפות
3. קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה
בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי
איך זה עובד?
ממלאים פרטים בדף הזה ומועברים לדף הסליקה. מיד לאחר הרכישה תקבלו קישור ישיר לקורס שמחולק ל 4 פרקים
סהכ 15 פרקים, כ 3 שעות צפייה
הצפייה בקורס ניתנת ללא הגבלת זמן ושלכם לתמיד לכן מומלץ לצפות בקורס מספר פעמים בנוחות ובזמן שלכם (עדיף כמה שיותר).
תקבלו את הקובץ להורדה למחשב ולעבודה בנוחות ובקצב שלכם
כמו כן, תקבלו קישור לקבוצת ליווי ותמיכה בפייסבוק (קבוצה סגורה) בה תוכלו לקבל מענה לשאלות שקשורות בקורס- ללא הגבלת זמן
דרישות מוקדמות לקורס
מחשב- אי אפשר באמת לתפעל ולהבין את הקובץ ממסך של טלפון נייד
תוכנת אקסל- תוכנה שמותקנת אצלכם במחשב (*בידקו- כל תלמיד בישראל זכאי לאקסל בחינם ממשרד החינוך)
גם אם אתם לא מכירים אקסל- תוכלו להתמצא בקובץ ע"י לימוד פעולות פשוטות ובסיסיות מאוד שמוסברות בקורס עצמו
מירי, אני רוצה לדעת לתמחר בכוחות עצמי ולהפסיק להמר על העסק שלי!
וזה עולה לך רק 148.5 ש"ח 2X תשלומים שווים במחיר השקה מיוחד
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת"
אבל לא תמיד הייתי כזאת...
אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.
כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!
מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות, להכין קינוחים ולמכור ומשם הכל התגלגל.
אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות וקינוחים, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.
וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 8 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות אנשים בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!
מאז ועד היום נמכרו כבר מעל ל 3000 קורסים דיגיטליים ואנשים לא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל
890ש"ח
מחיר השקה
297 ש"ח
ועכשיו במחיר השקה לזמן מוגבל, רק 2 תשלומים של 148.5 ש"ח ותדעו לתמחר בכוחות עצמכם!
למי זה מתאים?
♥ לכל מי שמוכר עוגות וקינוחים ורוצה להיות על הצד הריווחי בעסק
♥ לכל מי שרוצה להבין א העסק שלו בצורה יותר ברורה
♥ לכל מי שמעוניין להבין איזה מוצרים כדאי לו יותר לשווק ואיזה להפסיק למכור
♥ לכל מי שרוצה לנהל שיחה מול לקוח בביטחון כי לדעת איך בנוי התמחור מביא המון ביטחון לשיחה והלקוח לא יכול "להוריד" אותך.
שאלות נפוצות
אני חוששת שקורס דיגיטלי לא מעניק את אותם כלים של קורס פנים מול פנים
במקרה הזה של קורס תימחור סדנה פרונטלית לא מומלצת בכלל. אני בעצמי לא זוכרת ב 100% את כל מה שהייתי רוצה להגיד. בסדנה מתעייפים, הקשב שלנו לא בפול לאורך כל הסדנה. אחרי הסדנה, מגיעים הביתה ויש דברים שפשוט לא זוכרים! והתחושה העיקרית היא שאתם לבד...
לעומת זאת, לסדנה דיגיטלית יש יתרונות משלה. אפשר לצפות בפרקים שוב ושוב מליון פעם וגם עוד חצי שנה וגם עוד שנה ללא הגבלה. להתרכז, לחזור שוב על משהו חשוב וקריטי לך. זה משהו שאי אפשר לקבל בסדנה רגילה. לקרוא חוברת אחרי סדנה זה ממש לא כמו לצפות בהכל שוב ושוב, גם דברים שפיספסת.
אם יש לי שאלה לגבי התוכן של הקורס או שמשהו לא מצליח לי, למי פונים?
בדיוק בשביל זה קיימת קבוצה סגורה לחברי הקורס. בקבוצה הזאת אפשר לשאול כל שאלה ואני שם כדי לתת מענה, תמיכה וייעוץ. יש המון מידע בקבוצה הזאת כך שאפשר גם ללמוד מכל השאלות
אם הקורס זמין לי לצפיה גם בעוד שנה?
זה כל היופי :) שניתן לצפות מתי שרוצים, כמה שרוצים ומבחינתי ככל שתצפו יותר- יותר טוב! ותמיד תוכלו להיזכר שוב מה ואיך לעשות. כמו שאמרתי, אני שם תמיד אתכם :)
אין לי סבלנות ומשמעת לצפות בסרטונים ארוכים מול מחשב, מעדיפה סדנה קצרה
אני שומעת את זה המון ואני רוצה להתייחס לשני דברים:
1. הסרטונים זמינים לך תמיד ואפשר לעצוב בכל שלב ולהמשיך מתי שנוח. תחלקו את הצפייה לפרקי זמן קצרים
2. כשלומדים בבי"ס היסטוריה ותנ"ך זה אכן לא פשוט ללמוד מול מסך. אבל כשמדברים על תחום שיש לכם תשובה אליו ומעניין אתכם, הצפייה הופכת לחוויה כייפית ומהנה ולא תאמיניו שתוכלו ותרצו לצפות הרבה מעבר למה שאתם מדמיינים
3. לגבי משמעת. החלק הקטן הוא ללכת לסדנה. מה שקורה אחריה זה העיקר. כי הלימוד הכי קריטי זה התרגול בבית לאחר הסדנה. ואם אין לך משמעת- את פשוט לא תצליחי וזה לא משנה אם תלכי לסדנה. מי שרוצה להצליח חייב להשקיע וההבנה הזאת קריטית כי אם אין נכונות להשקעה- זה פשוט לא יעבוד לא משנה מה תעשי
האם ניתן להתחרט לאחר הרכישה?
מכיון שמרגע הרכישה הקורס כולו נפתח בפנייך, לא ניתן לבטל את הרכישה, אלא אם כן הקורס לא נפתח בכלל (אפילו לא פרק אחד) וביקשתם לבטל עד 14 יום לאחר הרכישה בלבד (במקרה כזה ישנם דמי ביטול של דמי סליקה אשראי וביטול עיסקה בסך 10%)
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לדף סליקה מאובטח
לתשלום של 148.5 ש"ח ב 2 תשלומים שווים במחיר השקה במקום 890 ש"ח
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי
.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר