קורס תימחור
.

קורס תמחור עוגות וקינוחים- מירי רבינוביץ'

הסבר קצר על הסימולטור האוטומטי ועל הקובץ שמחכה לכם בקורס

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 360 ש"ח-

120 ש"ח 3x תשלומים בלבד

כמה זה עולה עכשיו?

מחיר רגיל

1500ש"ח

מחיר השקה

459 ש"ח

ועכשיו במחיר השקה מיוחד לזמן מוגבל!!! 

מירי, אני רוצה לדעת לתמחר בכוחות עצמי ולהפסיק להמר על העסק שלי!

וזה עולה לך רק 153 ש"ח 3X תשלומים שווים!

לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל

חלק 1 של הקורס

 הכירות עם הקובץ 

1. נכיר את הקובץ ואת הגיליונות שיש בו

2. נלמד כיצד להזין נתוני עלויות חומרי גלם וציוד

3. נכיר את הגיליון העיקרי - מוצר אבטיפוס (הסימולטור) שאיתו נלמד לתמחר כל מוצר שנרצה

חלק 2 של הקורס

תמחור עוגות מעוצבות, כדורי שוקולד ונשיקות וההבדל בינהם

עכשיו אחרי שהכרנו את הגיליון והזנו עלויות, נלמד ונתרגל את תימחור המוצרים.

נתמחר עוגות מעוצבות וגם מוצרים שמכינים מהם כמות גדולה כמו נשיקות וכדורי שוקולד. נראה שהם מעט שונים בתמחור ונבחן מדוע:

1. עוגת גן מעוצבת    2. עוגה עגולה מעוצבת     3. כדורי שוקולד    4. נשיקות    

חלק 3 של הקורס

תמחור מוסים ומארז קינוחים

למוסים יש לי גיליון שונה ומיוחד כי בנוסף לתמחור יש בו גם המרת מידות למוסים השונים.

נראה כיצד גם לתמחר מארז קינוחים שמכיל מספר קינוחים שונים

1. טריקולד

2. מוס בטעמים

3. תמחור מארז קינוחים 

חלק 4 יצירת מחירון אישי

אחרי שתמחרנו את כל המוצרים שלנו, זה הזמן לרכז הכל במחירון המוצרים שלנו.

גיליון המחירון יהפוך גם לסיכום חודשי של הכנסות והוצאות כשנכניס כמות מכל מוצר שמכרנו

אל תשכחו שאנחנו מזינים נתונים בודדים (בחלקים הצהובים בלבד)- והקובץ האוטומטי מחשב את כל היתר לבד! 

חלק 5- חדש!! תמחור סדנאות

איך יודעים מה העלויות בכל סדנה? כיצב לתמחר?

איך כל תמחור משפיע על הרווח הסופי ואיך כל שינוי במספר המשתתפים משפיע על הרווח הכללי ועל השכר לשעה?

מתי סדנה כבר לא ריווחית? והאם כדאי לעשות הנחה כשמגיעים קבוצה?

אל תשכחו שאנחנו מזינים נתונים בודדים (בחלקים הצהובים בלבד)- והקובץ האוטומטי מחשב את כל היתר לבד! 

חלק 6 של הקורס

בונוסים!

1. גיליון הכנסות והוצאות- ראייה שנתית 

הגיליון שיעשה לכם סדר בעסק!
מלבד תמחור העוגות והקינוחים והידיעה כמה אנחנו מוציאים על מוצרים אלה (עלויות ישירות) ישנם גם נותנים נוספים שמשפיעים על העסק שלכם ועלויות עקיפות שחייב להבין ולקחת בחשבון בראייה החודשית והשנתית. סוף סוף תקבלו תמונה של התנהלות העסק שלכם.
מהם כל העלויות? החודשיות השנתיות? כמה תצטרכו להכניס על מנת להרוויח?

בפרק זה, כמו לאורך כל הקורס תקבלו טיפים בכל עניין התמחור וההתנהלות הכלכלית שלכם. כיצד להיות ריווחיים יותר

2. בונוס המרת מידות למתכונים (פי 1.3 פי 1.5 ופי 2)

בפרק לקחתי את המתכונים שאתם כל כך אוהבים- עוגת וניל ועוגת שוקולד. הכנתי טבלה שממירה מיד את הכמות של העוגה לכמות המדוייקת שתרצו לאפות מבלי להתאמץ ולחשב מחדש. תוכלו להשתמש בטבלת ההמרה לכל מתכון שרק תרצו לאפות 

3. קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה

בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי 

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 360 ש"ח-

120 ש"ח 3x תשלומים בלבד

מירי, אני רוצה לדעת לתמחר בכוחות עצמי ולהפסיק להמר על העסק שלי!

וזה עולה לך רק 153 ש"ח 3X תשלומים שווים במחיר השקה מיוחד

לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל

נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת" 

אבל לא תמיד הייתי כזאת...

אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.

כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!

מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות, להכין קינוחים ולמכור ומשם הכל התגלגל.

אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות וקינוחים, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.

וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 8 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות אנשים בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים. 

עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

מאז ועד היום נמכרו כבר מעל ל 3000 קורסים דיגיטליים ואנשים לא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 360 ש"ח-

120 ש"ח 3x תשלומים בלבד

כמה זה עולה עכשיו?

מחיר רגיל

1500ש"ח

מחיר השקה

459 ש"ח

ועכשיו במחיר השקה לזמן מוגבל, רק 3 תשלומים של 153 ש"ח ותדעו לתמחר בכוחות עצמכם!

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.