.

עיצוב עוגת קומות- מירי רבינוביץ׳

הגיע הזמן להבין איך מעצבים עוגת קומות!

 

עוגת קומות! בואו נדבר על זה. איך בונים כזאת? מהן המידות הנכונות? איך גורמים לה להיות יציבה?

בקורס זילוף ועיצוב עוגות המורחב, למדתם לעצב עוגות מטורפות! אבל לא דיברנו על בנייה של עוגת קומות. אז הכנתי לכם פרק מיוחד- סדנת עיצוב עוגת קומות. וכאן אגלה לכם את כל הסודות והדברים שחייב לדעת כשמעצבים עוגת קומות. ואם כבר מקפיצים את המאפרת והצלם שלי, לא נכין על הדרך טכניקות קישוט מגניבות? ברור שנכין!
ויש גם בונוס- תיכף אגלה לכם מהו ♥

4 שיעורים שהם כ 45

דקות צפייה לפי פרקים

גישה לסדנה ללא הגבלת זמן

2 פרקי בונוס!

אפיית עוגות וניל ושוקולד

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לאתר לרכישה
לתשלום של 199 ש"ח  במקום 780 ש"ח

חלק 1- קישוט במיזרה ספליט ושבר עליון:
חלק 2- הכנת קישוט מדפי אורז:
חלק 3- הרכבת הקומות וקישוט העוגה:
פרק בונוס!! אפיית עוגת שוקולד לזילוף:
פרק בונוס!! אפיית עוגת וניל לזילוף:

היי, אני מירי רבינוביץ ואני אופה מגיל 12!

לא משנה במה עסקתי במהלך השנים, האהבה לאפייה תמיד הייתה שם וליוותה אותי לאורך כל ארועי חיי.

אני באה מתחום האומנות והשילוב של אהבה לאפיה ולאומנות - יצרה את האהבה לעיצוב עוגות.

בוגרת אסטלה כיתת אומן ומלמדת כבר 6 שנים קונדטוריה ועיצוב עוגות בסטודיו הורוד המהמם שלי.

גאה לספר שהכנסתי את תחום הזילוף להיות חלק מבית הספר לקונדטוריה באסטלה!

מהרגע הראשון שלימדתי, ידעתי שאני לא אחסוך במידע, אפילו לא בפרט הכי קטן.
ידעתי שאני אגרום לאנשים להגיע לתוצאות גם בבית ולא רק בסדנה עצמה, כי אנשים לא רוצים רק עוגה יפה,

הם מגיעים אליי כדי ללמוד ולדעת. ההצלחות במהלך השנים הוכיחו שהדרך שלי נכונה.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח.
וזה מדהים לראות את זה, כי הדבר שהכי חשוב לי זה ההצלחה של התלמידים שלי, וההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

ולא היה אחד שלא הצליח. ההסברים כל כך מפורטים וברורים שזה פשוט עובד!

גאה לספר שעשרות ממעצבי עוגות בארץ, התחילו את דרכם בסדנאות שלי, וכיום עוסקים בתחום, ומצליחים מאוד.
ממש הגשימו חלום! ומאות אנשים שבאו מאהבה טהורה לתחום, כדי ללמוד, הצליחו להעמיד עוגה

מהסרטים בחגיגות יום ההולדת בבית, שהקפיצה את הארוע!

אותי אצלכם בבית :)

גישה חופשית ל 45 דקות לימוד מלאות מחולקות לתתי פרקים נוחים, שתוכלו לצפות בהם שוב ושוב ושוב...

נלמד לעצב עוגה בסגנון שבר, שימוש במיזרה ספליט וצביעה בזהב. נלמד להכין קישוטים של דפי אורז
ננלמד את כל רזי עוגת הקומות: מהם השלבים הנכונים? על מה לא לוותר? איזה טיפים יעזרו לכם? מה עושים על מנת שלא תקרוס? מהן המידות המדוייקות לכל עוגה? ועוד
ביטחון עצמי גבוה, ותוצאות שאת יכולה להיות גאה בהן!
כל הפרקים מועברים ברמה הכי מקצועית שיש, אך עם זאת ברורה, פשוטה ובגובה העיניים

כמה זה עולה?

מחיר רגיל

780ש"ח

מחיר מוזל

199 ש"ח

 המבצע לזמן מוגבל!

למי זה מתאים?

 

♥ לבעלי ניסיון שיודעים לעטוף ולעצב עוגות אבל רוצים להבין יותר בתהליך עיצוב עוגת קומות

חשוב להבין: סדנת זאת לא מלמדת את כל שלבי עיצוב העוגה ואינה באה כתחליף לקורס המלא! כדי לדעת איך להחליף קצפת,

הקצפת נכונה וכו, יש לרכוש את קורס הזילוף המורחב והמלא. סדנת הקומות היא רק תוספת לקורס המלא

 

 

בונוסים שווים במיוחד:

♥ קבוצת פייסבוק סגורה רק למשתתפי הקורס

שני סרטונים על אפיית העוגות!

סרטונים חדשים שהכנתי במיוחד עבורכם:
עוגת וניל ועוגת השוקולד- איך לאפות עוגה גבוהה לזילוף?

מדוע עוגה קורסת ואיך להימנע?

כיצד לאפות עוגה עסיסית וטעימה ולא יבשה?

שלבי הטיפול בעוגה לאחר האפייה

 

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 199 ש"ח  במקום 780 ש"ח

מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 199 ש"ח במקום 780 ש"ח

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.