עיצוב עוגת קומות- מירי רבינוביץ׳
הגיע הזמן להבין איך מעצבים עוגת קומות!
עוגת קומות! בואו נדבר על זה. איך בונים כזאת? מהן המידות הנכונות? איך גורמים לה להיות יציבה?
בקורס זילוף ועיצוב עוגות המורחב, למדתם לעצב עוגות מטורפות! אבל לא דיברנו על בנייה של עוגת קומות. אז הכנתי לכם פרק מיוחד- סדנת עיצוב עוגת קומות. וכאן אגלה לכם את כל הסודות והדברים שחייב לדעת כשמעצבים עוגת קומות. ואם כבר מקפיצים את המאפרת והצלם שלי, לא נכין על הדרך טכניקות קישוט מגניבות? ברור שנכין!
ויש גם בונוס- תיכף אגלה לכם מהו ♥
4 שיעורים שהם כ 45
דקות צפייה לפי פרקים
גישה לסדנה ללא הגבלת זמן
2 פרקי בונוס!
אפיית עוגות וניל ושוקולד
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לאתר לרכישה
לתשלום של 199 ש"ח במקום 780 ש"ח
בחלק זה נלמד להכין קישוט עם מיזרה ספליט, ריסוס בזהב ומהו שבר עליון.
כמו כן אסביר תיאורטית איך מכינים שבר כפול כי זה ממש דומה.
(הסבר על המילוי/ קצפת/ החלקה ניתנו בפרקים הקודמים של קורס הזילוף ועיצוב עוגות המורחב וניתן לרכוש אותו בנפרד)
בחלק זה נלמד להכין קישוטים מדפי אורז
(קישוט כדורי השוקול נלמדו בקורס הזילוף ועיצוב עוגות המורחב, אותו ניתן לרכוש בנפרד)
כאן נרכיב את שתי העוגות העטופות ונראה מהם השלבים הנכונים, המידות הנכונות שמתאימות לעוגת קומות?
שלבים ובנייה נכונה של קומות. מהם הטיפים שיקלו עליכם? כיצד מייצבים אותה ומונעים ממנה לקרוס?
לבסוף נקשט אותה עם אלמנטים של דפי האורז שהכנו בחלק הקודם וגם אלמנטים נוספים שהוכנו מראש (כגון הכדורים)
פרק בונוס- אפיית עוגת שוקולד:
כיצד אופים עוגה גבוהה טעימה ועסיסית לזילוף? מאיזה טעויות להימנע? כיצב לטפל בה אחרי האפייה?
פרק בונוס- אפיית עוגת וניל:
מה חשוב לדעת לגבי אפייה של עוגת וניל טעימה וגבוהה? כיצב להימנע מצניחה של עוגה ולמה זה בעצם קורה?
מעבר בין גדלים שונים של התבניות ועוד
היי, אני מירי רבינוביץ ואני אופה מגיל 12!
לא משנה במה עסקתי במהלך השנים, האהבה לאפייה תמיד הייתה שם וליוותה אותי לאורך כל ארועי חיי.
אני באה מתחום האומנות והשילוב של אהבה לאפיה ולאומנות - יצרה את האהבה לעיצוב עוגות.
בוגרת אסטלה כיתת אומן ומלמדת כבר 6 שנים קונדטוריה ועיצוב עוגות בסטודיו הורוד המהמם שלי.
גאה לספר שהכנסתי את תחום הזילוף להיות חלק מבית הספר לקונדטוריה באסטלה!
מהרגע הראשון שלימדתי, ידעתי שאני לא אחסוך במידע, אפילו לא בפרט הכי קטן.
ידעתי שאני אגרום לאנשים להגיע לתוצאות גם בבית ולא רק בסדנה עצמה, כי אנשים לא רוצים רק עוגה יפה,
הם מגיעים אליי כדי ללמוד ולדעת. ההצלחות במהלך השנים הוכיחו שהדרך שלי נכונה.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח.
וזה מדהים לראות את זה, כי הדבר שהכי חשוב לי זה ההצלחה של התלמידים שלי, וההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!
ולא היה אחד שלא הצליח. ההסברים כל כך מפורטים וברורים שזה פשוט עובד!
גאה לספר שעשרות ממעצבי עוגות בארץ, התחילו את דרכם בסדנאות שלי, וכיום עוסקים בתחום, ומצליחים מאוד.
ממש הגשימו חלום! ומאות אנשים שבאו מאהבה טהורה לתחום, כדי ללמוד, הצליחו להעמיד עוגה
מהסרטים בחגיגות יום ההולדת בבית, שהקפיצה את הארוע!
אותי אצלכם בבית :)
גישה חופשית ל 45 דקות לימוד מלאות מחולקות לתתי פרקים נוחים, שתוכלו לצפות בהם שוב ושוב ושוב...
מיד לאחר הרכישה, תקבלו גישה לקבוצת פייסבוק סודית, שבה תוכלו לקבל תמיכה ומענה לכל שאלה - רק לרוכשי הקורס
מספרים על מירי :
עוגות מקושטות מהסוג הזה אף פעם לא היו הפורטה שלי. נראה לי יותר מדי זמן והתעסקות, ומכמה ניסיונות סולו שלי במטבח עם תוצאה נחמדה אבל לא מעלפת, החלטתי שזה לא בשבילי.
ואז נתקלתי בקורס זילוף הדיגיטלי של מירי רבינוביץ (עוגצפת) וקיבלתי חשק מטורף להתמודד שוב עם האתגר.
שלוש שעות של צפייה במירי המהממת עם הסברים מהפנטים, ברורים ובגובה העיניים עם כל הסודות להצלחה. עם כל הטיפים והטריקים שהיא פיתחה במהלך השנים שאני באופן אישי לא הכרתי עד עכשיו - ואתם יכולים למכור עוגות מהבית! אי אפשר שלא להבין וכל כך קל ליישם, הכל זמין שוב ושוב בכל רגע נתון.
עכשיו כבר היה קל לבוא להכין עוגה, כשאני רגועה ובטוחה, ותראו כמה מקצועי זה נראה 😃
מירי הנדיבות שלך לחלוק את הידע ריגשה אותי. ריספקט.
מירי היקרה שלי!! לפני 5 שנים באתי אלייך לסדנאת זילוף, (כשעוד היית בבית) משם התחלתי את הדרך שלי בעולם הזילוף, כמובן שקודם כל התחברתי אלייך מאוד! למקצועיות, לדרך שלך להעביר את התוכן בצורה הכי ברורה שיכולה להיות ולהבין באמת את כל השלבים...
לסבלנות שלך כלפי כל אורח בסדנא וגם לא פחות חשוב העזרה ושאלות אחרי הסדנאות, (הייתי בכולם בערך)מאז כבר עברת למקום שיש בו גם את הסדנאות וגם חנות עם שירות ברמה הכי גבוהה וכמובן עם חומרי גלם הכי איכותיים שיש! וכמו שאני אומר לך תמיד כשאני רואה אותך אני רואה הצלחה , לאמפרייה שהפכת להיות כאן בצפון ובכלל בארץ.... ולגמרי את ההשראה שלי לשאיפות שלי ותכנונים שלי לעתיד ולאן שאני רוצה להגיע.
מורה מספר 1 בכל המובנים ואני הכי גאה בך!!
תודה על הכל, מתחילת הדרך שלי ועד היום
עברה כמעט שנה מאז עברתי את הסדנא אצל מירי המדהימה, למה נזכרתי לרשום רק עכשיו המלצה אתן שואלות?!
כי איכות הסדנא נמדדת בעייני בתוצרים שהתלמידה מצליחה להכין בבית לבד בעצמה.
אז אחרי שנה והכנה של 3 עוגות אני חייבת לפרגן ובענק למירי על סדנא איכותית, מעשירה וסופר מקצועית!
כזו שאורכת זמן רב, שמלמדת טכניקות יישימות, שלא מסיימת את הסדנא עד שאחרונת המשתתפות לא יצאה כשכל הכלים נלמדו והופנמו, שזמינה לסיוע טלפוני ושמעניקה חוברת מתכונים והסברים מדוייקת ומפורטת!
קריית מוצקין רחוקה ממני שעה ורבע נסיעה, היה שווה לנסוע כל דקה ודקה.
מירי תודה רבהכמה זה עולה?
מחיר רגיל
780ש"ח
מחיר מוזל
199 ש"ח
המבצע לזמן מוגבל!
למי זה מתאים?
♥ לבעלי ניסיון שיודעים לעטוף ולעצב עוגות אבל רוצים להבין יותר בתהליך עיצוב עוגת קומות
♥ חשוב להבין: סדנת זאת לא מלמדת את כל שלבי עיצוב העוגה ואינה באה כתחליף לקורס המלא! כדי לדעת איך להחליף קצפת,
הקצפת נכונה וכו, יש לרכוש את קורס הזילוף המורחב והמלא. סדנת הקומות היא רק תוספת לקורס המלא
בונוסים שווים במיוחד:
♥ קבוצת פייסבוק סגורה רק למשתתפי הקורס
♥ שני סרטונים על אפיית העוגות!
סרטונים חדשים שהכנתי במיוחד עבורכם:
עוגת וניל ועוגת השוקולד- איך לאפות עוגה גבוהה לזילוף?
מדוע עוגה קורסת ואיך להימנע?
כיצד לאפות עוגה עסיסית וטעימה ולא יבשה?
שלבי הטיפול בעוגה לאחר האפייה
איך נרשמים לקורס?
1
ממלאים את הפרטים בטופס
2
עוברים אוטומטית לדף סליקה מאובטח
3
מזינים פרטי תשלום להשלמת הרישום
4
מקבלים קישור לקורס במייל
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 199 ש"ח במקום 780 ש"ח
תראו מה יש למשתתפי הקורסים הדיגיטליים לספר:
שבע טטרו סבן
אני חייבת להודות למירי רבינוביץ' המדהימה!!! על קורס דיגיטלי שאין שני לו!
אם שאלתן את עצמכן אם כדאי לרכוש אותו, אם שאלתן מה הוא יתרום לכן...
אני פשוט אני אניח פה את התמונה של העוגה לפני הקורס ולצידה את העוגה הראשונה שאחרי הקורס.
כל צעד, כל שלב מוסבר באופן כל כך ברור ופשוט.
מירי מעניקה בטחון ונותת תחושה שכל אחת יכולה....והרי התוצאות"
וואי מירי איזה כיף היה לעטוף את העוגה באמת, קודם כל הזווית אחיזה לא ידעתי עד כמה שזה עוזר וואו, ההשפרצה של הסוף שמחליק את כל העוגה ונותן לה מראה עוד יןתר יפה וואו, לקח לי ממש פחות זמן לעטוף אותה מאשר בדרך כלל !! באמת שאת תותחית ומסבירה כל כך טוב שהכל מובן. איך היתי נלחמת עם כל עוגה, ותמיד היה מראה לא חלק שהייתי מכסה עם קישוטי אין הקורס שלך הציל אותי! אלופה אין עלייך!!!
שקד אריאלי
מירי אני חייבת להגיד לך שרק התחלתי לצפות בקורס הדיגיטלי וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי לעצמי שקניתי אותו!!! אני מתעסקת עם עוגות כבר שנה ובחיים לא הלך לי העיטוף כל כך מהר וחלק!!! בדר"כ לוקח לי שעה ועכשיו 20 דקות אני בהלם! והכל בזכות הטיפים שלך!!
הקורס מסודר בצורה כל כך טובה וכל כך נכונה ומלמדת!! ושלא תביני לא נכון.. הייתי כבר 3 פעמים בסדנה אחת על אחת ואף פעם לא לימדו אותי שם את כל מה שאת מלמדת בקורס הזה.
חוץ מלהגיד לך תודה ענקית על הקורס המושלם הזה!!! אני חסרת מילים
רז קייזמן
מירי המדהימה.... הכנתי כמה עוגות עם עיטוף ותמיד חששתי ולא הייתי בטוחה, זו הפעם הראשונה שבאתי בביטחון לעשות עיטוף וזה בזכותך💝💝💝
כמובן יש מה להשתפר וללמוד...אבל רציתי להגיד שאם עד עכשיו אמרתי שאת מדהימה, עכשיו אני מאוהבת בך. איזה כייף לי שעשיתי את הקורס המדהים שלך....אני אוהבת להכין עוגות זה כייף וזה מספק ובזכותך יש לי ביטחון שאני מסוגלת לעשות יפה ואפילו מושלם.
הקורס שלך....שווה כל שקל! ההשקעה שלך והטיפים והידע לא מתקרבים למה שקיבלתי במקומות אחרים כי אצלך זה פשוט קורס מקיף ונותן את כל המידע כדי להכין עוגה מההתחלה, איך לזלף, איך לקשט, איך לשים.
פשוט קורס כייפי ורואים שאת מעבירה את הידע באהבה❤❤❤
אני בעיצוב עוגות בסך הכל חודשים ולצערי קשה למצוא מידע איכותי, הקורס שלך מספק את זה בדיוק והבונוס הגדול, את מגיבה ומפרגנת ומחזקת שזה עוד יותר חשוב. אז תודה ענקית לך, את מדהימה ואין אין כמוך!"
חייבת להגיד שעשיתי סדנת זילוף פרונטלית לפני מספר חודשים, קיבלתי המון טיפים וידע ושיפרתי את רמת העוגות שלי.
אבל ופה ה - אבל הגדול, כשנכנסתי לסרטוני הדרכה של מירי גיליתי עולם שלם של טיפים ועצות שאף אחד אחר לא לימד אותי. עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעיטוף עוגה בעיקר המים החמים שעכשיו אני מבינה למה היו לי בועות. מירי האלופה מסבירה בצורה ברורה, נעימה, מקצועית מאוד.
הכל מצולם בצורה כזו שאי אפשר לטעות, רואים הכל בברור. חששתי קצת מקורס מצולם
אבל כשהמורה מקצועית, מוכשרת ויודעת להעביר את החומר בצורה מושלמת הכל אפשרי .
מירי את אלופה, מקצועית ומאוד נעימה. תודה על הזכות ללמוד ממך
מאז ומתמיד אהבתי וחלמתי על תחום העוגות המעוצבות. לא חשבתי שאי פעם אגיע לרמה של כל העוגות המושלמות שאתן מעלות פה, ולא היה לי את האומץ בכלל לחשוב שאני אצליח להכין לעוגה מעוצבת יפה.
ואז.. הגיעה Miri Rabinowitz , המלאכית בלבן
עם הבייבי החדש שלה הקורס הדיגיטלי שהיא הסכימה לשתף איתנו.
כל כך הרבה דברים שלא ידעתי, הסבר מפורטים עד הסוף, איכות הצילום וההסברים ושלא נדבר על הסבלנות. אין דברים כאלה פשוט אין!
ממליצה בחום רב על הקורס הדיגיטלי שלה,תאמיני לי שאתם ללא תתחרטו. תודה על הזכות ללמוד ממך ועל מי שאת
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לרכישה באתר
לתשלום של 199 ש"ח במקום 780 ש"ח
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר