פרטים לקורס לזילוף ועיצוב עוגות - הקורס המלא
.

זילוף ועיצוב עוגות- מירי רבינוביץ׳- הקורס הדיגיטלי המורחב

איך לעצב עוגות מקצועיות ברמה גבוהה שתרגישי ביטחון למכור אותן

מבלי לבזבז שעות, חומרים יקרים ואין סוף ניסיונות בעיטוף עוגה!

לכבוד חג האביב קבלו 155 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 499 ש"ח-

99 ש"ח 5x תשלומים בלבד

מירי, אני רוצה לדעת לעטוף עוגה בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!

וזה עולה לך רק 109 ש"ח 6X תשלומים שווים

⌛מבצע לזמן מוגבל ⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

מהרו לפני שהמבצע נגמר!

1 1 1 1
0 0 0 0
1 1 1 1
8 8 8 8
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
8 8 8 8
2 2 2 2
0 0 0 0
2 2 2 2
20 20 20 20
2 2 2 2
0 0 0 0
1 1 1 1
0 0 0 0
1 1 1 1
8 8 8 8
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
8 8 8 8
2 2 2 2
0 0 0 0
2 2 2 2
20 20 20 20
2 2 2 2
0 0 0 0

עוגות של תלמידים בקורס לפני ואחרי

חלק 1 של הקורס - עיטוף והחלקה מקצועית:

נתחיל עם החלק הכי קריטי שהוא עיטוף והחלקת העוגה ונלמד

1. מהם 4 הכללים הכי חשובים בקלף והחלקת העוגה בצורה מושלמת

2. מהם הטעויות הכי נפוצות בחלק הזה של העיטוף שגורמים לתסכול ואיך תימנעי מהם 

3. מהו המרקם הנכון של קצפת למילוי ולעיטוף

4. כיצד לחצות את העוגה לשכבות, למלא אותה בקצפת יציבה, לעטוף אותה בקצפת ולהכין את העוגה להחלקה

5. כיצד להחליק את העוגה מבלי לחשוף את העוגה ולעטוף מספר פעמים.

6. שבר תחתון והתזות

7. החלק הכייפי- עיצוב סופי וקישוט העוגה 

חלק 2 של הקורס - הכנת קישוטים ואלמנטים לעוגה:

עכשיו אחרי שלמדת לעטוף ולהחליק, בפרק זה נלמד

1.  כיצד משתמשים בדף טרנספר ובדף סוכר, ההבדלים ביניהם והיתרונות של כל שיטה

2.  שימוש בתבניות שונות כולל אותיות וכתרים ומה עושים כדי שלא יישברו כל הזמן

3.  מה ההבדל בין צימקאו לשוקולד ובמה נכון להשתמש?

4.  מספר שיטות לצבוע קישוטי שוקולד (מטאלי ורגיל)

5.  הכנת כדורים מטאליים בצבעים שונים

6.  כיצד לאבק אלמנטים בצורה נכונה? איך מגיעים לזהב מטאלי מבלי שיהיו "קרחות" על האלמנט?

7.  מה זה איזומלט ואיך מכינים מזה סוכריות וקערת קישוט מהממת

8.  תכירי את מכשיר האיירבראש הידני שכל מעצבת עוגות חייבת, ואיך להשתמש בו להתזה מושלמת על העוגה

9.  תוצאה סופית: שילוב הקישוטים על העוגה

חלק 3 של הקורס - דריפינג (טפטופים) וטכניקות זילוף

וכמובן שאי אפשר בלי טיפטופים...

1.  מהן הטעויות הנפוצות ואיך לעשות טיפטופים משולמים שלא ינזלו עד התחתית ולא יהרסו את העוגה

2.  נלמד מהו מרקם נכון של קצפת לזילוף

3.  נכיר טכניקות זילוף מרכזיות וחשובות: צדף, צמה, חבלים וקפיץ, עלים, דשא, שלושה סוגים של פרחים שונים כולל שושנה על מסמר ורוזטות

4.  תכירי את הצנתרים השונים.

5.  ולבסוף נכין פרחים ונקשט את העוגה המרשימה

בונוסים!

♥♥ 2 פרקים בנושא אפייה

אמנם הזילוף מגיע אחרי שהעוגה כבר אפויה אבל אי אפשר לעצב עוגה בלי לדעת לאפות.

אז תקבלו 2 פרקים בנושא אפיית עוגת וניל ועוגת שוקולד.

נבין סוף סוף איך אופים עוגה גבוהה לזילוף, עסיסית, רכה וטעימה. למה עוגה קורסת?

וכמה חשוב הטיפול בעוגה לאחר האפייה כדי לשמור על עסיסיות

♥♥ סט מגנטיפים

בהזמנה הראשונה שלך תקבלי סט עם מספר מגנטיפים לתלייה על המקרר

עם מתכונים ודברים חשובים שכדאי שיהיו לנגד עינייך כל הזמן

(מגנטיפ= מגנט עם טיפ: מתכון לעוגות שוקולד ווניל, שימוש בדף אכיל, טיפטופים וכו) 

♥♥ קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה

בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי.

כמו כן תקבלי העשרה מעבר למה שנלמד בקורס ותקבלי גישה

להדרכות ולייבים נוספים בנושאים חשובים בתחום כגון: תמחור, צילום, שיווק ומכירות ועוד

אז איך זה עובד?

מה יש לקרין גורן להגיד?

כמה זה עולה עכשיו?

לכבוד חג האביב קבלו 155 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 495 ש"ח-

99 ש"ח 5x תשלומים בלבד

מירי, נמאס לי לפחד מעיטוף! אני רוצה לעצב עוגות בלי פחד ובקלות!

וזה עולה לך רק 109 ש"ח 6X תשלומים שווים

⌛מבצע לזמן מוגבל⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת" 

אבל לא תמיד הייתי כזאת...

אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.

כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!

מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות ולמכור ומשם הכל התגלגל.

אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.

וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 8 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות מעצבות ומעצבי עוגות בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים. גם באסטלה כיתת אומן הבאתי חדשנות ואני הראשונה שלימדתי שם עיצוב עוגות.

עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

מאז ועד היום הקורס הדיגיטלי נמכר כבר ל 2000 איש שלא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!

תראו מה יש למשתתפי הקורס לספר:

כמה זה עולה?

מחיר רגיל

2340ש"ח

מחיר מוזל

654 ש"ח

 אתם משלמים רק 6 תשלומים של 109 ש"ח!

במקום 2,340 ש"ח 

 המבצע לזמן מוגבל

מעל ל 1500 כבר רכשו!

לכבוד חג האביב קבלו 155 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 495 ש"ח-

99 ש"ח 5x תשלומים בלבד

מירי, אני רוצה לדעת לעטוף עוגה בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות! 

⌛מבצע לזמן מוגבל⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.