פרטים לקורס עיצוב עוגות בנטו ומיני-קייק
.

זילוף ועיצוב עוגות- מירי רבינוביץ׳- הקורס הדיגיטלי המורחב

איך לעצב עוגות בנטו ומיני קייק, מקצועיות ברמה גבוהה שתרגישי ביטחון למכור אותן

מבלי לבזבז שעות, חומרים יקרים ואין סוף ניסיונות?

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-

100 ש"ח 3x תשלומים בלבד

טקסט רגיל, פונט אריאל, 20 פיקסלים

מירי, אני רוצה לדעת לעצב עוגות בנטו ומיני קייק בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!

וזה עולה לך רק 133 ש"ח 3X תשלומים שווים (במקום 899)

⌛מבצע לזמן מוגבל ⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

מהרו לפני שהמבצע נגמר!

1 1 1 1
0 0 0 0
1 1 1 1
8 8 8 8
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
8 8 8 8
2 2 2 2
0 0 0 0
2 2 2 2
20 20 20 20
2 2 2 2
0 0 0 0
1 1 1 1
0 0 0 0
1 1 1 1
8 8 8 8
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
8 8 8 8
2 2 2 2
0 0 0 0
2 2 2 2
20 20 20 20
2 2 2 2
0 0 0 0

האני מאמין שלי לגבי מקצועיות

חלק 1 של הקורס - אפייה וניצול מקסימלי של חומרי הגלם:

1. כיצד לאפות נכון ובאילו תבניות? 4 דרכים שונות לייעל את העבודה ולדייק עם כמויות.
מקבלים קובץ מאוד מסודר שאומר כמה בלילה לאפות וכמה יחידות יוצאות מכל כמות

בשני סוגי הסיליקון וברינג קוטר 10 כולל אפייה עם טיפ ברינג

2. פרק בונוס- חיתוכיות כדורי שוקולד עם שאריות העוגה- ניצול מקסימלי של חומרי הגלם

 

חלק 2 של הקורס - בניית הבנטו:

עכשיו אחרי שלמדת לאפות, בפרק זה נלמד

1.  כיצד והקציף קצפת וכמה קצפת אנחנו צריכים?

2.  כיצד נמלא את הבנטו כך שהיא תהייה הכי טעימה בעולם?

3.  עיטוף הבנטו- נלמד כמה דרכים לעטוף- גם עיטוף חלק וגם עיטוף מריחות

4.  עיטוף של בנטו לב

5.  עיטוף של מיני-קייק

 6. עיטוף של בנטו לב

חלק 4 של הקורס - הכנת קישוטים

אחרי שמילאנו ועטפנו את העוגות, הגיע הזמI לקשט:

שימוש בדף סוכר

שימוש ב WAFER PAPER ("נייר אורז")

יצירת פרחים: חרצית ופלומריה

הכנת אותיות מתבנית וגם כיתוב HAPPY BIRTHDAY בכמה שיטות:

שימוש בחותמות וכתיבה עם קצפת

שימוש בתבנית

הכנת כיתוב בזילוף חופשי

נלמד גם לאבק

חלק 5 של הקורס - זילוף ועיצוב סופי

אחרי שהכנו את כל הקישוטים, הגיע הזמן לעצב את כל העוגות שלנו. וכמה עיצובים יש לנו!!

מוכנים???

מארז פרחים וקאפקייקס

בנטו זילופים

מיני קייק חרציות

בנטו עם דף אכיל

בנטו לב

בנטו דובי

בנטו פרפרים

בנטו מריחות

בנטו קנדיקייק

 

בונוסים!

♥♥ חיתוכיות כדורי שוקולד

אז הכנו עוגה, קרצנו מלא עוגות בנטו. מה עושים עם השאריות?

אז כמובן שלא לזרוק לפח- אנחנו נלמד להכין את החיתוכיות הכי קלות והכי טעימות

שאם אהיה כנה, היום אני ממש אופה עוגה בשביל להכין אותן כי זה טעים בטירוף!

♥♥ קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה

בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי.

כמו כן תקבלי העשרה מעבר למה שנלמד בקורס ותקבלי גישה

להדרכות ולייבים נוספים בנושאים חשובים בתחום כגון: לייב וינטאג

תראו איזה טירוף לומדים בקורס:

אז איך זה עובד?

מה יש לקרין גורן להגיד?

כמה זה עולה עכשיו?

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-

100 ש"ח 3x תשלומים בלבד

מירי, אני רוצה לדעת לעצב עוגות בנטו ומיני קייק בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!

וזה עולה לך רק 133 ש"ח 3X תשלומים שווים 

⌛מבצע לזמן מוגבל⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת" 

אבל לא תמיד הייתי כזאת...

אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.

כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!

מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות ולמכור ומשם הכל התגלגל.

אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.

וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 10 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות מעצבות ומעצבי עוגות בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים. גם באסטלה כיתת אומן הבאתי חדשנות ואני הראשונה שלימדתי שם עיצוב עוגות.

עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!

מאז ועד היום הקורס הדיגיטלי נמכר כבר ל 2000 איש שלא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!

תראו מה יש למשתתפי קורסים דיגיטליים אחרים לספר:

כמה זה עולה?

מחיר רגיל

899 ש"ח 

מחיר מוזל

399 ש"ח

 אתם משלמים רק 3 תשלומים של 133 ש"ח!

במקום 899 ש"ח 

 המבצע לזמן מוגבל

 

לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!

לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA

מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-

100 ש"ח 3x תשלומים בלבד

מירי, אני רוצה לדעת לעטוף עוגה בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות! 

⌛מבצע לזמן מוגבל⌛

מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.