זילוף ועיצוב עוגות- מירי רבינוביץ׳- הקורס הדיגיטלי המורחב
איך לעצב עוגות בנטו ומיני קייק, מקצועיות ברמה גבוהה שתרגישי ביטחון למכור אותן
מבלי לבזבז שעות, חומרים יקרים ואין סוף ניסיונות?
החלטת לקבל הזמנה לעוגת בנטו.
את מעולפת מעוגות הבנטו ההורסות שאת רואה כל הזמן בכל מקום אבל אין לך מושג מאיפה להתחיל...
אז מה הדרך הכי יעילה לאפות מבלי לבזבז חומר? מה המידה הנכונה? איך ממלאים אותה שתהייה סופר טעימה?
איזה אופציות עיצוב יש? מה הכי הולך היום? איך עוטפים בנטו לב? מה זה מיני קייק ואיך מכינים אותה?
במה אורזים? איך מעבירים את הבנטו לקופסא מבלי להרוס את העוגה?
איך כותבים עליה?
אז בדיוק בשבילך יצרתי את הקורס הדיגיטלי לעיצוב עוגות בנטו ומיני קייק שילמד אותך איך לעצב עוגות כאלה בביטחון מלא, בזמן קצר , לרמה שתעופי על התוצאה!
לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!
לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA
מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-
100 ש"ח 3x תשלומים בלבד
טקסט רגיל, פונט אריאל, 20 פיקסלים
מירי, אני רוצה לדעת לעצב עוגות בנטו ומיני קייק בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!
וזה עולה לך רק 133 ש"ח 3X תשלומים שווים (במקום 899)
⌛מבצע לזמן מוגבל ⌛
מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל
מהרו לפני שהמבצע נגמר!
האני מאמין שלי לגבי מקצועיות
אחד הדברים שמביאים אותך למקום מקצועי ולהתבלט זה להיות עדכני בתחומך. ללמוד כל הזמן ולהעשיר את הידע ואת המוצרים שאתה מוכר, להשקיע בלקוחות שלך
אבל זה לא מספיק להכיר נושא בצורה שיטחית. כי אז התוצאה בינונית. חייבים לדעת כל דבר אפשרי, להכיר את כל האופציות ולהגיע לרמה הכי גבוהה שאתם יכולים. זה מה שיעזור לכם להתבלט מול המתחרים.
הכנתי לכם קורס מטורף שבו תלמדו הכל! כולל כל הטיפים הקטנים של "איך לא חשבנו על זה קודם" וחשובים כל כך שמייעלים את העבודה והופכים הכל למהיר יותר, קל יותר ותוצאות מקצועיות ולא חובבניות.
בקורס הזה, הכל מונגש ברמה הכי גבוהה, נתתי שלל אופציות ועיצובים, ובעצם פישטתי את כל מה שצריך לדעת.
וכשיודעים- הכל כל כך קל, פשוט
העוגות הקטנות האלה, הם הדבר הכי מתוק וחמוד שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהם!
הבהרות:
* הקורס הינו דיגיטלי
*הקרם שאני משתמשת בו הינו גלידן (קצפת צמחית) אבל רלוונטי גם לקרמים אחרים כי מקבלים בקורס את הטכניקה
חלק 1 של הקורס - אפייה וניצול מקסימלי של חומרי הגלם:
1. כיצד לאפות נכון ובאילו תבניות? 4 דרכים שונות לייעל את העבודה ולדייק עם כמויות.
מקבלים קובץ מאוד מסודר שאומר כמה בלילה לאפות וכמה יחידות יוצאות מכל כמות
בשני סוגי הסיליקון וברינג קוטר 10 כולל אפייה עם טיפ ברינג
2. פרק בונוס- חיתוכיות כדורי שוקולד עם שאריות העוגה- ניצול מקסימלי של חומרי הגלם
שיעור 1
אפיית עוגות בנטו בתבנית A3-כיצד לאפות מס' עוגות בנטו באפייה אחת, כיצד לקרוץ ולמקסם את מספר העוגות שיצאו- עיגול ולב
שיעור 2
אפייה בסיליקון :
כיצד לאפות בדיוק את מספר העוגות שאני רוצה וכמה בלילה של עוגה אני צריכה בשביל זה? נדייק הכל בקובץ עם גרמים
שיעור 3
אפייה ברינג- איך לאפות ברינג בצורה הנכונה- עם טריק- מבלי כל הנזילות מלמטה?
שיעור 4
בונוס- חיתוכיות שוקולד מהשאריות.
ככה תמקסמו את חומרי הגלם מבלי שייזרק
חלק 2 של הקורס - בניית הבנטו:
עכשיו אחרי שלמדת לאפות, בפרק זה נלמד
1. כיצד והקציף קצפת וכמה קצפת אנחנו צריכים?
2. כיצד נמלא את הבנטו כך שהיא תהייה הכי טעימה בעולם?
3. עיטוף הבנטו- נלמד כמה דרכים לעטוף- גם עיטוף חלק וגם עיטוף מריחות
4. עיטוף של בנטו לב
5. עיטוף של מיני-קייק
6. עיטוף של בנטו לב
שיעור 3
הקצפת הקצפת- מה המרקם הנכון וכמה להקציף? (שימוש בגלידן)
שיעור 2
מילוי הבנטו- איך נמלא את הבנטו כך שהיא תהייה הכי טעימה בעולם?
שיעור 3
עיטוף של בנטו עגול בכמה טכניקות
שיעור 4
עיטוף של מיני קייק גבוהה יותר
שיעור 5
עיטוף של בנטו לב
חלק 4 של הקורס - הכנת קישוטים
אחרי שמילאנו ועטפנו את העוגות, הגיע הזמI לקשט:
שימוש בדף סוכר
שימוש ב WAFER PAPER ("נייר אורז")
יצירת פרחים: חרצית ופלומריה
הכנת אותיות מתבנית וגם כיתוב HAPPY BIRTHDAY בכמה שיטות:
שימוש בחותמות וכתיבה עם קצפת
שימוש בתבנית
הכנת כיתוב בזילוף חופשי
נלמד גם לאבק
שיעור 1
שימוש בדף אכיל ו WAFER PAPER
לפרפרים
שיעור 2
הכנת כיתוב בכל מני דרכים:
חותמות וכיתוב בקצפת, שימוש בתבניות, הכנת כיתוב בזילוף חופשי
שיעור 3
יצירת פרחים- חרצית ופלומריה
שיעור 4
איבוק
חלק 5 של הקורס - זילוף ועיצוב סופי
אחרי שהכנו את כל הקישוטים, הגיע הזמן לעצב את כל העוגות שלנו. וכמה עיצובים יש לנו!!
מוכנים???
מארז פרחים וקאפקייקס
בנטו זילופים
מיני קייק חרציות
בנטו עם דף אכיל
בנטו לב
בנטו דובי
בנטו פרפרים
בנטו מריחות
בנטו קנדיקייק
שיעור 1
מארז פרחים וקאפקייקס-
זילוף פרחים, עלים וגיבסניות
מארז מהודר שמכיל עוגה וקאפקייקס מעוטרים
שיעור 2
בנטו זילופים- זילוף עם מספר צנתרים בחלק העליון
שיעור 3
בנטו עם דף אכיל
שיעור 4
בנטו לב שנקשט בלבבות מזולפים
שיעור 5
בנטו דובי
שיעור 6
בנטו פרפרים
שיעור 7
בנטו מריחות
שיעור 8
בנטו קנדיקייק- בנטו שכולו מצופה בסוכריות
שיעור 9
מיני קייק חרציות
בונוסים!
♥♥ חיתוכיות כדורי שוקולד
אז הכנו עוגה, קרצנו מלא עוגות בנטו. מה עושים עם השאריות?
אז כמובן שלא לזרוק לפח- אנחנו נלמד להכין את החיתוכיות הכי קלות והכי טעימות
שאם אהיה כנה, היום אני ממש אופה עוגה בשביל להכין אותן כי זה טעים בטירוף!
♥♥ קבוצת פייסבוק לליווי ותמיכה
בה תוכלי לשאול כל שאלה שקשורה לקורס ולקבל מענה מקצועי.
כמו כן תקבלי העשרה מעבר למה שנלמד בקורס ותקבלי גישה
להדרכות ולייבים נוספים בנושאים חשובים בתחום כגון: לייב וינטאג
תראו איזה טירוף לומדים בקורס:
אז איך זה עובד?
ממלאים פרטים בדף הזה ומועברים לדף הסליקה. מיד לאחר הרכישה תקבלו קישור ישיר לקורס שמחולק ל 3 פרקים (ופרק בונוס) :
כל פרק מכיל מספר שיעורים, סהכ כ 2.5 שעות צפייה.
הצפייה בקורס ניתנת ללא הגבלת זמן ושלכם לתמיד לכן מומלץ לצפות בקורס מספר פעמים בנוחות ובזמן שלכם (עדיף כמה שיותר) ולאחר מכן להתחיל לתרגל
כמו כן, תקבלו קישור לקבוצת ליווי ותמיכה בפייסבוק (קבוצה סגורה) בה תוכלו לקבל מענה לשאלות שקשורות בקורס- ללא הגבלת זמן
מה יש לקרין גורן להגיד?
כמה זה עולה עכשיו?
מחיר רגיל
899ש"ח
מחיר מוזל
399 ש"ח
לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!
לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA
מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-
100 ש"ח 3x תשלומים בלבד
מירי, אני רוצה לדעת לעצב עוגות בנטו ומיני קייק בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!
וזה עולה לך רק 133 ש"ח 3X תשלומים שווים
⌛מבצע לזמן מוגבל⌛
מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל
נעים מאוד! אני מירי רבינוביץ- קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת"
אבל לא תמיד הייתי כזאת...
אז השתחררתי מהצבא, למדתי עבודה סוציאלית תואר ראשון כי חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות. האהבות שלי לא באו לידי ביטוי מספיק בחיים שלי והחסכים כל הזמן צפו.
כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. מעולם לא עשיתי את זה בעבר וזה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום!
מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות ולמכור ומשם הכל התגלגל.
אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ופרודוקטיבית.
וזה בדיוק מה שהיה…מאז ועד היום הקמתי חנות לחומרי גלם ואפייה עם צוות מדהים שמלווה את הלקוחות, חדר סדנאות פרונטלי עם סדנאות מעשיות בתחום הקונדטוריה וכמובן גם הקורסים הדיגיטליים שנוספו בשנה האחרונה. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר למעלה מ 10 שנים, גאה לספר שלימדתי וליוויתי מאות מעצבות ומעצבי עוגות בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים. גם באסטלה כיתת אומן הבאתי חדשנות ואני הראשונה שלימדתי שם עיצוב עוגות.
עם השנים פיתחתי את היכולת להעביר למי שמולי, את החומר בצורה כזאת שיוכל ליישם בפועל ולהצליח. וזה עובד! אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי!
מאז ועד היום הקורס הדיגיטלי נמכר כבר ל 2000 איש שלא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!
מספרים על מירי :
עוגות מקושטות מהסוג הזה אף פעם לא היו הפורטה שלי. נראה לי יותר מדי זמן והתעסקות, ומכמה ניסיונות סולו שלי במטבח עם תוצאה נחמדה אבל לא מעלפת, החלטתי שזה לא בשבילי.
ואז נתקלתי בקורס זילוף הדיגיטלי של מירי רבינוביץ (עוגצפת) וקיבלתי חשק מטורף להתמודד שוב עם האתגר.
שלוש שעות של צפייה במירי המהממת עם הסברים מהפנטים, ברורים ובגובה העיניים עם כל הסודות להצלחה. עם כל הטיפים והטריקים שהיא פיתחה במהלך השנים שאני באופן אישי לא הכרתי עד עכשיו - ואתם יכולים למכור עוגות מהבית! אי אפשר שלא להבין וכל כך קל ליישם, הכל זמין שוב ושוב בכל רגע נתון.
עכשיו כבר היה קל לבוא להכין עוגה, כשאני רגועה ובטוחה, ותראו כמה מקצועי זה נראה 😃
מירי הנדיבות שלך לחלוק את הידע ריגשה אותי. ריספקט.
לילך ג'נח
קצת מרגש אותי לכתוב לך מירי המהממת מחזיר אותי אחורה בזמן משהו לפני שלוש שנים ...שכל חלומי היה להצליח לעטוף עוגה!!!
הייתי מול העוגה ורציתי לעטוף עוגה בצורה מושלמת. בדיוק אז קפץ לי סרטון לייב שלך בפייסבוק. בדיוק עטפת בלייב עוגת יום העצמאות עם הבן שלך. הסתכלתי בדריכות בסרטון שלך שוב ושוב ושוב ועטפתי בדיוק כמו שהסברת ונחשי מה?? יצא לי עיטןף מושלם!!!! ובחצי שעה!!! איך התרגשתי!!!!
כתבתי לך הודעה ואפילו שלחתי לך את התמונות של העוגה שעשיתי באותו היוםם לפני הסירטון והעוגה שעשיתי אחרי הסירטון!! אז כן דאגתי להגיד לך תודה כבר באותו היום לימים לא קישרת בכלל שזאת אני אבל אני חייבת לך !!!
חייבת לך מעבר לתודה ההצלחה שלי התחילה מסירטון שלך בפייסבוק !!! ומשם כבר התפתחתי בדרכי. מירוש אני אוהבת אותך וממליצה בחום לכל מי שרוצה ללמוד דיגיטלי לעשות זאת רק דרכך את מורה בחסד עליון צירפתי לכם את ההתכתבות שתאמינו
הלואי ואז בתחילת דרכי היה קורס כזה כמו זה שעכשיו הוצאת הייתי בשמחה רוכשת. חשוב לי להגיד לאחרים שאם אני הצלחתי לעטוף מסרטון פשוט שלך, בלייב בדף הפייסבוק שלך, אין לי ספק שאחרים יצליחו מקורס כזה מקיף.
מירי היקרה שלי!! לפני 5 שנים באתי אלייך לסדנאת זילוף, (כשעוד היית בבית) משם התחלתי את הדרך שלי בעולם הזילוף, כמובן שקודם כל התחברתי אלייך מאוד! למקצועיות, לדרך שלך להעביר את התוכן בצורה הכי ברורה שיכולה להיות ולהבין באמת את כל השלבים...
לסבלנות שלך כלפי כל אורח בסדנא וגם לא פחות חשוב העזרה ושאלות אחרי הסדנאות, (הייתי בכולם בערך)מאז כבר עברת למקום שיש בו גם את הסדנאות וגם חנות עם שירות ברמה הכי גבוהה וכמובן עם חומרי גלם הכי איכותיים שיש! וכמו שאני אומר לך תמיד כשאני רואה אותך אני רואה הצלחה , לאמפרייה שהפכת להיות כאן בצפון ובכלל בארץ.... ולגמרי את ההשראה שלי לשאיפות שלי ותכנונים שלי לעתיד ולאן שאני רוצה להגיע.
מורה מספר 1 בכל המובנים ואני הכי גאה בך!!
תודה על הכל, מתחילת הדרך שלי ועד היום
תראו מה יש למשתתפי קורסים דיגיטליים אחרים לספר:
שבע טטרו סבן
אני חייבת להודות למירי רבינוביץ' המדהימה!!! על קורס דיגיטלי שאין שני לו!
אם שאלתן את עצמכן אם כדאי לרכוש אותו, אם שאלתן מה הוא יתרום לכן...
אני פשוט אני אניח פה את התמונה של העוגה לפני הקורס ולצידה את העוגה הראשונה שאחרי הקורס.
כל צעד, כל שלב מוסבר באופן כל כך ברור ופשוט.
מירי מעניקה בטחון ונותת תחושה שכל אחת יכולה....והרי התוצאות"
וואי מירי איזה כיף היה לעטוף את העוגה באמת, קודם כל הזווית אחיזה לא ידעתי עד כמה שזה עוזר וואו, ההשפרצה של הסוף שמחליק את כל העוגה ונותן לה מראה עוד יןתר יפה וואו, לקח לי ממש פחות זמן לעטוף אותה מאשר בדרך כלל !! באמת שאת תותחית ומסבירה כל כך טוב שהכל מובן. איך היתי נלחמת עם כל עוגה, ותמיד היה מראה לא חלק שהייתי מכסה עם קישוטי אין הקורס שלך הציל אותי! אלופה אין עלייך!!!
שקד אריאלי
מירי אני חייבת להגיד לך שרק התחלתי לצפות בקורס הדיגיטלי וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי לעצמי שקניתי אותו!!! אני מתעסקת עם עוגות כבר שנה ובחיים לא הלך לי העיטוף כל כך מהר וחלק!!! בדר"כ לוקח לי שעה ועכשיו 20 דקות אני בהלם! והכל בזכות הטיפים שלך!!
הקורס מסודר בצורה כל כך טובה וכל כך נכונה ומלמדת!! ושלא תביני לא נכון.. הייתי כבר 3 פעמים בסדנה אחת על אחת ואף פעם לא לימדו אותי שם את כל מה שאת מלמדת בקורס הזה.
חוץ מלהגיד לך תודה ענקית על הקורס המושלם הזה!!! אני חסרת מילים
רז קייזמן
מירי המדהימה.... הכנתי כמה עוגות עם עיטוף ותמיד חששתי ולא הייתי בטוחה, זו הפעם הראשונה שבאתי בביטחון לעשות עיטוף וזה בזכותך💝💝💝
כמובן יש מה להשתפר וללמוד...אבל רציתי להגיד שאם עד עכשיו אמרתי שאת מדהימה, עכשיו אני מאוהבת בך. איזה כייף לי שעשיתי את הקורס המדהים שלך....אני אוהבת להכין עוגות זה כייף וזה מספק ובזכותך יש לי ביטחון שאני מסוגלת לעשות יפה ואפילו מושלם.
הקורס שלך....שווה כל שקל! ההשקעה שלך והטיפים והידע לא מתקרבים למה שקיבלתי במקומות אחרים כי אצלך זה פשוט קורס מקיף ונותן את כל המידע כדי להכין עוגה מההתחלה, איך לזלף, איך לקשט, איך לשים.
פשוט קורס כייפי ורואים שאת מעבירה את הידע באהבה❤❤❤
אני בעיצוב עוגות בסך הכל חודשים ולצערי קשה למצוא מידע איכותי, הקורס שלך מספק את זה בדיוק והבונוס הגדול, את מגיבה ומפרגנת ומחזקת שזה עוד יותר חשוב. אז תודה ענקית לך, את מדהימה ואין אין כמוך!"
חייבת להגיד שעשיתי סדנת זילוף פרונטלית לפני מספר חודשים, קיבלתי המון טיפים וידע ושיפרתי את רמת העוגות שלי.
אבל ופה ה - אבל הגדול, כשנכנסתי לסרטוני הדרכה של מירי גיליתי עולם שלם של טיפים ועצות שאף אחד אחר לא לימד אותי. עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעיטוף עוגה בעיקר המים החמים שעכשיו אני מבינה למה היו לי בועות. מירי האלופה מסבירה בצורה ברורה, נעימה, מקצועית מאוד.
הכל מצולם בצורה כזו שאי אפשר לטעות, רואים הכל בברור. חששתי קצת מקורס מצולם
אבל כשהמורה מקצועית, מוכשרת ויודעת להעביר את החומר בצורה מושלמת הכל אפשרי .
מירי את אלופה, מקצועית ומאוד נעימה. תודה על הזכות ללמוד ממך
מאז ומתמיד אהבתי וחלמתי על תחום העוגות המעוצבות. לא חשבתי שאי פעם אגיע לרמה של כל העוגות המושלמות שאתן מעלות פה, ולא היה לי את האומץ בכלל לחשוב שאני אצליח להכין לעוגה מעוצבת יפה.
ואז.. הגיעה Miri Rabinowitz , המלאכית בלבן
עם הבייבי החדש שלה הקורס הדיגיטלי שהיא הסכימה לשתף איתנו.
כל כך הרבה דברים שלא ידעתי, הסבר מפורטים עד הסוף, איכות הצילום וההסברים ושלא נדבר על הסבלנות. אין דברים כאלה פשוט אין!
ממליצה בחום רב על הקורס הדיגיטלי שלה,תאמיני לי שאתם ללא תתחרטו. תודה על הזכות ללמוד ממך ועל מי שאת
כמה זה עולה?
מחיר רגיל
899 ש"ח
מחיר מוזל
399 ש"ח
אתם משלמים רק 3 תשלומים של 133 ש"ח!
במקום 899 ש"ח
המבצע לזמן מוגבל
למי זה מתאים?
♥ לחסרי ניסיון שרוצים לדעת לעצב עוגות בנטו ומיני-קייק
♥ לחובבניים שרוצים לעצב עוגות לילדים ולמשפחה
♥ לאנשים שרוצים להתמקצע בתחום ולמכור עוגות בנטו מקצועיות!
♥ לאנשים שעברו סדנאות ורוצים להתרענן ולהתחדש בטרנדים הכי שווים בתחום
♥ לבעלי ניסיון שרוצים לשכלל טכניקות ולקצר את זמן העבודה
♥ לכל מי שניגש לעוגה בפחד וחשש ורוצה להפוך את התחושות האלה לציפייה והנאה!!
לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!
לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA
מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-
100 ש"ח 3x תשלומים בלבד
מירי, אני רוצה לדעת לעטוף עוגה בצורה מקצועית ולהגיע לתוצאות מרשימות!
⌛מבצע לזמן מוגבל⌛
מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל
שאלות נפוצות
אני חוששת שקורס דיגיטלי לא מעניק את אותם כלים של קורס פנים מול פנים
אין ספק שללכת לסדנה פרונטלית זאת חוויה בפני עצמה. וזה נורא כיף. ויש לזה יתרונות. וגם חסרונות, בסדנה פרונטלית יש גם רעש, יש הרבה אנשים שמדברים ולפעמים מסיחים את הדעת. אני בעצמי לא זוכרת ב 100% את כל מה שהייתי רוצה להגיד. ב 6 שעות סדנה מתעייפים, הקשב שלנו לא בפול לאורך כל הסדנה. אחרי הסדנה, מגיעים הביתה ויש דברים שפשוט לא זוכרים! והתחושה העיקרית היא שאתם לבד...
לעומת זאת, לסדנה דיגיטלית יש יתרונות משלה. אפשר לצפות בפרקים שוב ושוב מליון פעם וגם עוד חצי שנה וגם עוד שנה ללא הגבלה. להתרכז, לחזור שוב על משהו חשוב וקריטי לך. זה משהו שאי אפשר לקבל בסדנה רגילה. לקרוא חוברת אחרי סדנה זה ממש לא כמו לצפות בהכל שוב ושוב, גם דברים שפיספסת.
תזכרו שכולנו התחלנו מסרטונים ביוטיוב וברשת. וחלק הגיעו לתוצאות מדהימות. וזה עוד כשיוטיוב נותן רמה בסיסית ביותר. אז אפשר רק לדמיין לאן אפשר להגיע עם קורס מצולם ברמה כזאת של תוכנית טלויזיה. באמת השמיים הם הגבול! הסרטונים החינמיים ברשת אפילו לא דומים למה שתקבלו כאן-הכל מוסבר בצורה מאוד מאוד ברורה, סודות שאין למצוא ברשת וירידה לרזולוציות של הפרטים הקטנים, זויות הצילום מאוד טובות, כך שאי אפשר לא להבין!
העניין של העיטוף למשל. הכל עניין של לדעת טכניקה ולתרגל אותה. חייבים לדעת את השלבים, לעשות אותם נכון, איזה כללים צריך לדעת כדי להחליק נכון (יש 4 אני מסבירה עליהם בקורס). אני רוצה שמי שיראה את הפרק הזה יבין מה הוא צריך לעשות ולא סתם יעשה כי ככה נאמר. ואז באמת מפנימים הרבה יותר טוב וקל לבצע.
אני חושבת שהדבר הכי חשוב שבסדנה פרונטלית לומדים חלק מאוד מסויים בזילוף. כי סדנה בניגוד לקורס הדיגיטלי, מוגבלת בזמן ולא ניתן ללמוד את הכל. ובקורס מקבלים את כל החומר והרבה יותר ידע מסדנה אחת. זה לקבל 6 סדנאות במחיר של אחת!
לגבי החשש של לא להצליח מקורס דיגיטלי- החשש ברור אבל במבחן המציאות- אנשים חווים הצלחות מטורפות! אנשים שנואשו אחרי סדנאות פרונטליות ודווקא הקורס נתן להם את ההצלחות שקיוו להם. כי כשמסבירים ממש ממש טוב (ואני יודעת להסביר דברים מעולה ומאוד ברור ובגובה העיניים) אז מבינים ויודעים גם ליישם- יש הוכחות בשטח.
האם אדע להכין עוגות?
אפשר לשאול את אותה שאלה בכל תחום שלומדים- יש התחייבות של שניים להצלחה. אני מתחייבת לתת לך את כל המידע והכלים כדי לדעת לזלף. ללמד טכניקות וכל הידע שצריך. ואתם מתחייבים ממש לתרגל. כי אם לא תתרגלו בטוח שלא תשפרו את הביצועים שלכם. אין ספק שתצליחו! ותדעו להכין עוגה מהממת! וככל שתכינו יותר עוגות כך המיומנות תשתפר- תירגול זה שם המשחק, זאת מיומנות שאת צריכה לרכוש :)) אבל בלי ידע, אי אפשר להגיע לתוצאות
אם יש לי שאלה לגבי התוכן של הקורס או שמשהו לא מצליח לי, למי פונים?
בדיוק בשביל זה קיימת קבוצה סגורה לחברי הקורס. בקבוצה הזאת אפשר לשאול כל שאלה ואני שם כדי לתת מענה, תמיכה וייעוץ. יש המון מידע בקבוצה הזאת כך שאפשר גם ללמוד מכל השאלות
אם הקורס זמין לי לצפיה גם בעוד שנה?
זה כל היופי :) שניתן לצפות מתי שרוצים, כמה שרוצים ומבחינתי ככל שתצפו יותר- יותר טוב! ותמיד תוכלו להיזכר שוב מה ואיך לעשות. כמו שאמרתי, אני שם תמיד אתכם :)
אין לי ידע בכלל ואני חובבנית, האם הקורס מתאים לי?
בוודאי. ראשית, הקורס לא נועד רק למי שמקצועי ומוכר עוגות. הוא מיועד לכולם כי ההסברים שלי הם הסברים מהבסיס. כולל אפייה העוגות וכולל את כל השלבים ועד לרמה הכי גבוהה כך שהוא מתאים לכולם! מאות אנשים הגיעו ללא ידע בכלל! ולמדו את הכל בקורס. כשלומדים נכון מבינים הכי טוב ויודעים גם ליישם. ויש לא מעט חובבנים וחובבניות שרק רצו להכין עוגה יפה למשפחה- והקורס הביא אותם לרמה מאוד גבוהה של עוגות מדהימות שממלאות גאווה.
אפילו אוסיף, שלא מעט אנשים שבכלל לא כיוונו לפן המקצועי הגיעו לשם כי זה פשוט קרה באופן טבעי, וללא קשר גם לחובבנים יש מקום- ללמוד להכין עוגות שתהיינה גאות בהן!
להשאיר תחביב או למכור זה ענין שלך- אני מבלימוד מכוונת מהבסיס עד לרמה הגבוהה כדי לקלוע לכל מטרה
אין לי סבלנות ומשמעת לצפות בסרטונים ארוכים מול מחשב, מעדיפה סדנה של כמה שעות
אני שומעת את זה המון ואני רוצה להתייחס לשני דברים:
1. הסרטונים הם לא ארוכים. כל פרק מחולק לתתי פרקים כך שכל פרק אורך בין 10 ל 15 דקות. את יכולה לצפות בפרק קצר כל פעם וזה מאוד נוח ולחלק את זה לכמה צפיות כדי שלא יעמיס עלייך
2. כשלומדים בביס היסטוריה ותנ"ך זה אכן לא פשוט ללמוד מול מסך. אבל כשמדברים על תחום שיש לכם תשובה אליו ומעניין אתכם, הצפייה הופכת לחוויה כייפית ומהנה ולא תאמיניו שתוכלו ותרצו לצפות הרבה מעבר למה שאתם מדמיינים
3. לגבי משמעת. החלק הקטן הוא לבוא לסדנה. מה שקורה אחריה זה העיקר. כי הלימוד הכי קריטי זה התרגול בבית לאחר הסדנה. ואם אין לך משמעת- את פשוט לא תצליחי וזה לא משנה אם תלכי לסדנה. מי שרוצה להצליח חייב להשקיע וההבנה הזאת קריטית כי אם אין נכונות להשקעה- זה פשוט לא יעבוד לא משנה מה תעשי
יש לי ידיים שמאליות, אין לי כישרון בזה. אני בספק שאני אצליח
אני שומעת את המשפט הזה המון. ודווקא פה אני חייבת להגיד שגם אם אין כישרון עדיין אפשר להגיע לתוצאות מדהימות. ולמה? כי מדובר בלימוד טכניקה- זה משהו טכני. לא תאמינו אבל גם מי שאין לו "כישרון בציור" יידע ללמוד לצייר אם ילמד את הטכניקה. איך מחזיקים את העיפרון, איזה סוגים יש, למתוח קו מנקודה A ל B, איך עושים הצללה וכו. אותו דבר עם עוגות מעוצבות- האפייה היא מדע מדוייק ומודדים כל דבר אז זה הופך להיות קל כי זה לא "לפי העין", וכנ"ל גם לגבי העיצוב. מי שלומד את זה יצליח לעצב עוגה יפה!
האם ניתן להתחרט לאחר הרכישה?
מכיון שמרגע הרכישה הקורס כולו נפתח בפנייך, לא ניתן לבטל את הרכישה, אלא אם כן הקורס לא נפתח בכלל (אפילו לא פרק אחד) וביקשתם לבטל עד 14 יום לאחר הרכישה בלבד (במקרה כזה ישנם דמי ביטול של דמי סליקה אשראי וביטול עיסקה בסך 10%)
לכבוד חג האביב קבלו 99 ש"ח הנחה נוספת!!!
לקבלת ההנחה- הכניסו את קוד הקופון לדף הסליקה: AVIVHEGIA
מחיר הקורס לאחר ההנחה 300 ש"ח-
100 ש"ח 3x תשלומים בלבד
מלאו פרטים עכשיו ותועברו לדף סליקה מאובטח
לתשלום של 133 ש"ח ב- 3 תשלומים שווים במקום 899 ש"ח
לאחר מילוי הפרטים, תועברו לדף סליקה מאובטח. מיד לאחר התשלום הקורס יישלח למייל
כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי
.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר