קורס בנטו ומיני קייק- מירי רבינוביץ'
עוגות הבנטו, או "עוגות האינסטגרם" הגיעו אלינו מחול.
מדובר בעוגות אישיות (קוטר 10), שגרמו לנו להתאהב בהן מיידית!
למה הטרנד הזה התפוצץ גם אצלנו?
כי אני אנחנו אוהבים דברים קטנטנים
כי כל כך קל להכין אותן
כי מי שמקבל אותה מתעלף במקום!
כי ההשקעה קטנה והאפקט אדיר!
השאלה, איך מכינים אותן?....
אז בקורס הזה תגלו שזה ממש קל! כי אין דבר שאני לא מלמדת:
אפייה, עיטוף בקצפת, מילויים טעימים, הכיתוב, הקישוטים, בונוסים ומה לא?!
בפרק זה נלמד:
1. כיצד לאפות את עוגות הבנטו
2. מתכונים שמתאימים לכמויות קטנות ומדוייקות
3. מספר שיטות אפייה:
* לקרוץ מתבנית גדולה ושיטה למקסם את מספר העיגולים בקריצה
* אפייה ברינג עם טריק
* אפייה בתבנית סיליקון
בפרק זה נלמד:
1. הקצפת קצפת במרקם ובכמות המדויקים
2. מילוי שכבות הבנטו בטעמים
3. עיטוף סוגים שונים של בנטו:
לב, מיני קייק, בנטו קלאסית
עיטוף חלק ועיטוף "מריחות"
בפרק זה נלמד קישוטים:
1. שימוש בדף סוכר
2. שימוש ב"נייר אורז"
3. זילוף פרחים שושנה ווינקה
הכנת אותיות וכיתוב בכמה טכניקות
ואיבוק
בפרק זה נראה איך העוגות מקבלות את צורתן הסופי, כולל אריזה:
1. מארז בנטו וקאפקייקס
2. בנטו זילופים
3. בנטו עם דף אכיל
4. בנטו לב
5. בנטו דובי
6. בנטו פרפרים
7. בנטו מריחות
8. קנדי קייק
9. מיני קייק חרציות
אז הכנו עוגה, קרצנו מלא עוגות בנטו. מה עושים עם השאריות?
אז כמובן שלא לזרוק לפח- אנחנו נלמד להכין את החיתוכיות הכי קלות והכי טעימות
שאם אהיה כנה, היום אני ממש אופה עוגה בשביל להכין אותן כי זה טעים בטירוף!
במהלך הצפייה ייתכן ויעלו לכן שאלות.
אז לשם כך, קיימת בפייסבוק קבוצה סגורה, רק לחברי הקורס. זאת קהילה מדהימה בה אפשר להתייעץ עם חברי הקבוצה וכמובן שגם אני נמצאת שם ועונה לכל שאלה שעולה באופן מקצועי, וכן- גם אחרי 3 שנים
אני קונדיטורית, מנחת סדנאות ובעלת "עוגצפת"
אבל לא תמיד הייתי כזאת...אז אחרי צבא, למדתי עבודה סוציאלית , והתחלתי לעבוד בעבודה "זמנית" שארכה 12 שנה. הרגשתי תסכול וחוסר מיצוי של התחומים שהכי אהבתי- אפייה ואמנות.
כשביתי איה, חגגה יום הולדת 5, החלטתי שאני אופה ומעצבת לה עוגה של אלזה. זה היה אתגר קסום בשבילי. הכנתי לה 2 עוגות באותו יום הולדת, ונהניתי מכל רגע! בעקבות עוגות אלה, קיבלתי בקשות מחברים וקולגות להכין להם גם עוגה מעוצבת. זה היה חלום! מאותו שלב התחלתי לעצב עוגות ולמכור ומשם הכל התגלגל.
אולם לא הכל היה כה פשוט….כשאני התחלתי לעצב עוגות, גיליתי עולם מדהים ומהנה, אבל נתקלתי גם בתסכול מאוד גדול. הלימוד העצמי והסזיפי הביא אותי אמנם לתוצאות אבל היה לו גם מחיר נפשי מאוד גדול ואני זוכרת שהבטחתי לעצמי שיבוא יום ואני אדע את הכל ואני אגלה לכולם את כל מה שאני יודעת רק כדי שלא יחוו את התסכול הגדול שהיה לי. שהלמידה שלהם תהייה קלה יותר, מהנה ויעילה.
ואני עמדתי בהבטחה :) מאז ועד היום אני בעלת חנות לחומרי גלם ואפייה, סדנאות וקורסים דיגיטליים. אני מלמדת עיצוב עוגות וקונדטוריה כבר מעל עשור. במהלך השנים זכיתי ללמד גם באסטלה כיתת אומן. שם זה היה סיפור אהבה! אסטלה גילתה אותי בזמן שלמדתי שם, התאהבה בעבודה שלי ובדרך שבה אני מלמדת וכך הפכתי לראשונה ללמד שם עיצוב עוגות בשיטה שפיתחתי!
גאה לספר שלימדתי וליוויתי אלפי מעצבות ומעצבי עוגות בתחילת דרכם שכיום עוסקים בתחום: מוכרים קינוחים ועוגות, הגדילו הכנסות, נהנים ממה שהם עושים.
אין דבר מספק יותר מבחינתי לראות הצלחה והתפתחות של אנשים אחרים שהיו במקום שלי לפני כמה שנים ולדעת שיש לי חלק בהגשמת החלום שלהם. תזכרו- ההצלחה שלכם היא ההצלחה שלי! מאז ועד היום הקורסים הדיגיטליים נמכרו כבר ל 3000 איש שלא מפסיקים להדהים אותי בסיפורי ההצלחה שלהם!
בנטו עם דף אכיל
בנטו זילופים
מיני קייק חרציות
בנטו לב
קנדי קייק
מארז בנטו פרחים
בנטו "מריחות"
חיתוכיות שוקולד
קרין גורן
מספרת על קורס הזילוף:
"עוגות מקושטות מהסוג הזה אף פעם לא היו הפורטה שלי, ומכמה ניסיונות תוצאה נחמדה אבל לא מעלפת, החלטתי שזה לא בשבילי.
ואז נתקלתי בקורס זילוף הדיגיטלי של מירי רבינוביץ (עוגצפת) וקיבלתי חשק מטורף להתמודד שוב עם האתגר.
צפייה במירי המהממת עם הסברים מהפנטים, ברורים ובגובה העיניים עם כל הסודות להצלחה. עם כל הטיפים שהיא פיתחה במהלך השנים שאני באופן אישי לא הכרתי עד עכשיו - ואתם יכולים למכור עוגות מהבית! אי אפשר שלא להבין וכל כך קל ליישם, הכל זמין שוב ושוב בכל רגע נתון.
עכשיו כבר היה קל לבוא להכין עוגה, כשאני רגועה ובטוחה, וזה יצא מקצועי בטירוף 😃
מירי הנדיבות שלך לחלוק את הידע ריגשה אותי. ריספקט..."
שקד אריאלי
מספרת על קורס הזילוף:
"מירי אני חייבת להגיד לך שרק התחלתי לצפות בקורס הדיגיטלי וזה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי לעצמי שקניתי אותו!!! אני מתעסקת עם עוגות כבר שנה ובחיים לא הלך לי העיטוף כל כך מהר וחלק!!! בדר"כ לוקח לי שעה ועכשיו 20 דקות אני בהלם! והכל בזכות הטיפים שלך!!
הקורס מסודר בצורה כל כך טובה וכל כך נכונה ומלמדת!! ושלא תביני לא נכון.. הייתי כבר 3 פעמים בסדנה אחת על אחת ואף פעם לא לימדו אותי שם את כל מה שאת מלמדת בקורס הזה.
חוץ מלהגיד לך תודה ענקית על הקורס המושלם הזה!!! אני חסרת מילים..."
ענת כהן
מספרת על קורס הזילוף:
"חייבת להגיד שעשיתי סדנת זילוף פרונטלית לפני מספר חודשים ושיפרתי את רמת העוגות שלי. אבל, ויש אבל גדול, כשנכנסתי לסרטוני הדרכה של מירי גיליתי עולם שלם של טיפים ועצות שאף אחד אחר לא לימד אותי. עשיתי את כל הטעויות האפשריות בעיטוף עוגה ועכשיו אני מבינה למה היו לי בועות. מירי האלופה מסבירה בצורה ברורה, נעימה, מקצועית מאוד.
הכל מצולם בצורה כזו שאי אפשר לטעות, רואים הכל בברור. חששתי קצת מקורס מצולם
אבל כשהמורה מקצועית, מוכשרת ויודעת להעביר את החומר בצורה מושלמת הכל אפשרי .
מירי את אלופה, מקצועית ומאוד נעימה. תודה על הזכות ללמוד ממך..."
🩷לחובבניים שאוהבים אפייה ויצירה ורוצים להשתעשע בהכנת עוגות קלילות ולא מסובכות שיתנו אפקט של WOW
🩷לכל המשפחה: ילדים, בני נוער והורים/ אנשים בכל גיל
🩷למעצבי עוגות שרוצים להעניק ללקוחות שלהם את הטרנדים הכי חמים והכי עכשווים ורוצים להישאר מעודכנים בתחום
🩷לכל מי שרוצה להתחיל לעסוק בתחום עיצוב העוגות ורוצה להתחיל למכור משהו קליל ומשם להתפתח
מירי, אני רוצה לרכוש את קורס הבנטו!
וזה עולה לך רק 297 ש"ח (במקום 599)
תקבלי קישור לקורס הדיגיטלי, ללא הגבלת זמן וגישה לקבוצת הפייסבוק לתמיכה
מלאו פרטים ותועברו לדף סליקה מאובטח, מיד לאחר התשלום הקורס יישלח אליכם למייל
שאלות נפוצות
אין ספק שללכת לסדנה פרונטלית זאת חוויה בפני עצמה. וזה נורא כיף. ויש לזה יתרונות. וגם חסרונות, בסדנה פרונטלית יש גם רעש, יש אנשים נוספים שלפעמים מסיחים את הדעת. אני בעצמי לא זוכרת ב 100% את כל מה שהייתי רוצה להגיד. ב 6 שעות סדנה מתעייפים, הקשב שלנו לא בפול לאורך כל הסדנה. אחרי הסדנה, מגיעים הביתה ויש דברים שפשוט לא זוכרים! והתחושה העיקרית היא שאתם לבד...
לעומת זאת, לסדנה דיגיטלית יש יתרונות משלה.
צפייה ללא הגבלה
אפשר לצפות בפרקים שוב ושוב ללא הגבלה של זמן או מספר צפיות. להתרכז, לחזור שוב על משהו חשוב וקריטי לך. זה משהו שאי אפשר לקבל בסדנה רגילה. לקרוא חוברת אחרי סדנה זה ממש לא כמו לצפות בהכל שוב ושוב, גם דברים שפיספסת.
תזכרו שכולנו התחלנו מסרטונים ביוטיוב וברשת. וחלק הגיעו לתוצאות מדהימות. וזה עוד כשיוטיוב נותן רמה בסיסית ביותר. אז אפשר רק לדמיין לאן אפשר להגיע עם קורס מצולם ברמה כזאת של תוכנית טלויזיה. באמת השמיים הם הגבול! ההכל מוסבר בצורה מאוד מאוד ברורה, סודות שאין למצוא ברשת וירידה לרזולוציות של הפרטים הקטנים, זויות הצילום מאוד טובות, כך שאי אפשר לא להבין!
כמות המידע
אני חושבת שהדבר הכי חשוב שבסדנה פרונטלית לומדים חלק מאוד מסוים בזילוף. כי סדנה בניגוד לקורס הדיגיטלי, מוגבלת בזמן ולא ניתן ללמוד את הכל. ובקורס מקבלים את כל החומר והרבה יותר ידע מסדנה אחת. כמו כן, אם יש עדכונים- הכל נכנס אוטומטית לקורס מבלי שיהיה הצורך לבוא ולשלם שוב על לחידושים.
לגבי החשש של לא להצליח מקורס דיגיטלי- החשש ברור אבל בפועל- אנשים חווים הצלחות מטורפות! במיוחד בקורס הבנטו שהוא הכי קליל שיש. אני תמיר אומרת, שכשמסבירים ממש ממש טוב אז מבינים ויודעים גם ליישם- יש הוכחות בשטח של אלפי אנשים.
בדיוק בשביל זה קיימת קבוצה סגורה לחברי הקורס. בקבוצה הזאת אפשר לשאול כל שאלה ואני שם כדי לתת מענה, תמיכה וייעוץ. יש המון מידע בקבוצה הזאת כך שאפשר גם ללמוד מכל השאלות
בוודאי. ראשית, הקורס לא נועד רק למי שמקצועי ומוכר עוגות. הוא מיועד לכולם ואפילו לבני נוער וילדיםף כי ההסברים שלי הם הסברים מהבסיס. כולל אפייה העוגות וכולל את כל השלבים וכך שהוא מתאים לכולם!
אפילו אוסיף, שלא מעט אנשים שבכלל לא כיוונו לפן המקצועי הגיעו לשם כי זה פשוט קרה באופן טבעי, וללא קשר גם לחובבנים יש מקום- ללמוד להכין עוגות שתהיינה גאות בהן!
להשאיר תחביב או למכור זה ענין שלך- אני בלימוד מכוונת מהבסיס עד לרמה הגבוהה כדי לקלוע לכל מטרה
לגבי הכישרון- ודווקא פה אני חייבת להגיד שגם אם אין כישרון עדיין אפשר להגיע לתוצאות מדהימות. ולמה? כי מדובר בלימוד טכניקה- זה משהו טכני. לא תאמינו אבל גם מי שאין לו "כישרון בציור" יידע ללמוד לצייר אם ילמד את הטכניקה. איך מחזיקים את העיפרון, איזה סוגים יש, למתוח קו מנקודה A ל B, איך עושים הצללה וכו. אותו דבר עם עוגות מעוצבות- האפייה היא מדע מדוייק ומודדים כל דבר אז זה הופך להיות קל כי זה לא "לפי העין", וכנ"ל גם לגבי העיצוב. מי שלומד את זה יצליח לעצב עוגה יפה!
אני שומעת את זה המון ואני רוצה להתייחס לשני דברים:
1. הסרטונים לא ארוכים. כל פרק מחולק לתתי פרקים כך שכל פרק אורך בין 10 ל 15 דקות. את יכולה לצפות בפרק קצר כל פעם וזה מאוד נוח ולחלק את זה לכמה צפיות כדי שלא יעמיס עלייך
2. כשלומדים בביס היסטוריה ותנ"ך זה אכן לא פשוט ללמוד מול מסך. אבל כשמדברים על תחום שיש לכם תשובה אליו ומעניין אתכם, הצפייה הופכת לחוויה כייפית ומהנה ולא תאמיניו שתוכלו ותרצו לצפות הרבה מעבר למה שאתם מדמיינים
3. לגבי משמעת. החלק הקטן הוא לבוא לסדנה. מה שקורה אחריה זה העיקר. כי הלימוד הכי קריטי זה התרגול בבית לאחר הסדנה. ואם אין לך משמעת- את פשוט לא תצליחי וזה לא משנה אם תלכי לסדנה פרונטלית או לקורס דיגיטלי. מי שרוצה להצליח חייב להשקיע וההבנה הזאת קריטית כי אם אין נכונות להשקעה- זה פשוט לא יעבוד לא משנה מה תעשי
מכיון שמרגע הרכישה הקורס כולו נפתח בפנייך, לא ניתן לבטל את הרכישה, אלא אם כן הקורס לא נפתח בכלל (אפילו לא פרק אחד) וביקשתם לבטל עד 14 יום לאחר הרכישה בלבד (במקרה כזה ישנם דמי ביטול של דמי סליקה אשראי וביטול עיסקה בסך 10%)
כל הזכויות שמורות לעוגצפת בע"מ, מדיניות פרטיות ותנאי שימוש | תקנון לקורס הדיגיטלי
.This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way
FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר